SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV Customizations > SageMC Custom Interface

Notices

SageMC Custom Interface This forum is for discussing the user-created SageMC custom interface for SageTV.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-27-2008, 10:47 AM
SageGk SageGk is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 391
Corruption

How many times do I need to uninstall and reinstall Sage? Everything works fine, I added some .avi videos to my video folder and everything was working fine. This morning I wake up and try to play a video and SageMC starts acting buggy and won't play the video, so I shut it down and reboot the HTPC. Now I keep getting the dreaded video playback error whenever I try to view LiveTV or play a video. Any ideas?
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Wiz.bin corruption with 2.6.24 kernel and Save 6.3.x svemuri SageTV Linux 7 02-03-2011 04:17 PM
Minor Menu Corruption when using MVP reggie14 SageTV Beta Test Software 0 09-16-2007 05:34 PM
Timeline Corruption - Driver problem? Ken C Hardware Support 1 02-22-2007 06:19 PM
divx corruption in V6 JonTom SageTV Beta Test Software 5 10-09-2006 01:50 PM
Video corruption on MVP... ? AngelofDeth SageTV Beta Test Software 3 10-04-2006 04:14 PM


All times are GMT -6. The time now is 08:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.