SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV EPG Service

Notices

SageTV EPG Service Discussion related to the SageTV EPG Service used within SageTV. Questions about service area coverage, channel lineups, EPG listings, XMLTV, or anything else related to the service or programming guide data for SageTV should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-26-2006, 10:48 AM
potpiejimmy's Avatar
potpiejimmy potpiejimmy is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Jan 2004
Location: Germany
Posts: 82
Question TVTV and two different lineups... What can I do?

Hi.... yet another question about TVTV: I have two seperate tuning devices now, my pvr-350 and a network encoder for my digital STB.

I can receive most of the channels on BOTH the pvr-tuner and the STB, but there are lots of additional channels on my STB. So here's the problem:

I must use the TVTV service as the lineup for my STB because my XMLTV source doesn't contain all the digital channels of the STB. But using TVTV seems to make it impossible to have two different lineups for different sources. Each source uses the same channel setup and I end up having all the channels enabled for my pvr-350 even though it can't tune them (if I use TVTV for both devices).

So I'm using XMLTV for my pvr-350 which contains all the channels for it, but because most of the channels are also contained in the TVTV lineup, the EPG contains each of those channels twice - because Sage thinks they are different channel because of the completely different data sources of TVTV and XMLTV. And even worse, every favorite is double-recorded at the same time on both devices because I can't restrict a favorite to specific tuning device.

Only workaround is to disable all channels in the TVTV lineup that are also available on the pvr-350, but this is just a stupid restriction because I'm losing all the parallel recording/viewing features.

What can I do to solve this? What is this "Basic Service" and "Extended Service" good for, btw?
Reply With Quote
  #2  
Old 01-26-2006, 12:29 PM
marneb17's Avatar
marneb17 marneb17 is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Jan 2005
Location: Germany
Posts: 154
Two different lineups are not possible with tvtv. I don't know why it is not implemented.
Basic vs. extended Service is for US epg only.

For me the tvtv data still has problems with some sit-coms.
Marneb
__________________
Not using SageTV anymore
Reply With Quote
  #3  
Old 01-27-2006, 03:48 PM
potpiejimmy's Avatar
potpiejimmy potpiejimmy is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Jan 2004
Location: Germany
Posts: 82
This is really annoying.

If I used TVTV for both devices... Is there any way to make Sage preferably record shows on a specific device? I mean, if both devices are not in use, does Sage always use the same device like, say, the first video source that appears in the source setup ??
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 04:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.