SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV v9 Customizations

Notices

SageTV v9 Customizations This forums is for discussing and sharing user-created modifications for the SageTV version 9 application created by using the SageTV Studio or through the use of external plugins. Use this forum to discuss plugins for SageTV version 9 and newer.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #41  
Old 11-13-2016, 01:03 PM
SHS's Avatar
SHS SHS is offline
Moderator
 
Join Date: Mar 2003
Location: Vinita, Oklahoma
Posts: 3,978
Quote:
Originally Posted by CollegeProject View Post
Actually that won't disable it. You just need to go into installed plugins and disable it.

As for fanart you need bmt. I can't get all images on the on now but j do pull from multiple sources to try. That's automatic and doesn't use bmt.

What issues are you having on the client? It "should" work but I dont have a client to test but happy to help figure out why it isn't.
I said it just lockup and that right after install start
Reply With Quote
  #42  
Old 11-13-2016, 01:05 PM
SHS's Avatar
SHS SHS is offline
Moderator
 
Join Date: Mar 2003
Location: Vinita, Oklahoma
Posts: 3,978
Quote:
Originally Posted by CollegeProject View Post
SHS if you would like to work with me through email happy to debug client and get it working. I am probably just missing a basic setting it likey should work because I set all properties and such based of uicontext.
No problem soon I do that
Reply With Quote
  #43  
Old 11-14-2016, 09:56 AM
CollegeProject CollegeProject is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Aug 2016
Location: USA
Posts: 119
Quote:
Originally Posted by SHS View Post
No problem soon I do that
I would definitely like to see the logs when it locks up. If I have time I may load up a VM and run client on it too see myself but easier if someone else shares the logs maybe I can find without the need for me to.
Reply With Quote
  #44  
Old 11-14-2016, 02:52 PM
SHS's Avatar
SHS SHS is offline
Moderator
 
Join Date: Mar 2003
Location: Vinita, Oklahoma
Posts: 3,978
Quote:
Originally Posted by CollegeProject View Post
I would definitely like to see the logs when it locks up. If I have time I may load up a VM and run client on it too see myself but easier if someone else shares the logs maybe I can find without the need for me to.
Problem solved it now working I'm not sure what happing this go around.
Just wonder what need for show that have miss photo?.
Oh and here log
Attached Images
File Type: jpg sagetvui.jpg (134.5 KB, 37 views)
Attached Files
File Type: zip sagetvclient_0.zip (52.3 KB, 12 views)

Last edited by SHS; 11-14-2016 at 02:55 PM.
Reply With Quote
  #45  
Old 11-14-2016, 03:17 PM
CollegeProject CollegeProject is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Aug 2016
Location: USA
Posts: 119
To get those images you need BMT installed and managed. I use the Phoenix fanart calls for those. I will be able to avoid that dependency some stage but not now and it won't ever be as adjustable as bmt


I see the errors I expected on my guide images I have a feeling the client needs its own file copied from the server here but I'm not 100% on how the clients work vs extenders in that sense.
Reply With Quote
  #46  
Old 11-14-2016, 03:53 PM
nateziemann nateziemann is offline
Sage User
 
Join Date: Jun 2010
Location: MN
Posts: 67
Can you tell me exactly which V9 plugins you have installed to get fanart loading with your plugin? I've installed Phoenix Core Services 3.0.3, BMT Web Interface 4.100.0 and your CollegeProject 1.14. I configured the fanart directory and re-loaded the video import directories, still nothing.

Not sure if it matters, but I did see a system message saying "Phoenix Metadata has been installed and the legacy bmt files/plugin have been removed."
Reply With Quote
  #47  
Old 11-14-2016, 05:09 PM
CollegeProject CollegeProject is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Aug 2016
Location: USA
Posts: 119
BMT is all you need did you do the web interface and refresh your fanart? If you have fanart in the fanart directory through BMT I will grab it on this.
Reply With Quote
  #48  
Old 11-14-2016, 05:48 PM
CollegeProject CollegeProject is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Aug 2016
Location: USA
Posts: 119
I updated the first post to be more accurate. I will try to keep the first and second post updated properly will build and fix information.

Reply With Quote
  #49  
Old 11-14-2016, 05:56 PM
panteragstk's Avatar
panteragstk panteragstk is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2008
Location: New Braunfels, TX
Posts: 3,274
Quote:
Originally Posted by CollegeProject View Post
BMT is all you need did you do the web interface and refresh your fanart? If you have fanart in the fanart directory through BMT I will grab it on this.
Testing this on the PC client and I've noticed that I can't specify the fanart directory because if I go to installed plugins it is only showing server installed plugins.

Any way we can get the available plugins and client installed plugins to show?
__________________
Thanks,
Tristan

SageTV Server: unRAID Docker v9, S2600CPJ, Norco 24 hot swap bay case, 2x Xeon 2670, 64 GB DDR3, 3x Colossus for DirecTV, HDHR for OTA
Living room: nVidia Shield TV, Sage Mini Client, 65" Panasonic VT60
Bedroom: Xiomi Mi Box, Sage Mini Client, 42" Panasonic PZ800u
Reply With Quote
  #50  
Old 11-14-2016, 05:58 PM
CollegeProject CollegeProject is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Aug 2016
Location: USA
Posts: 119
Quote:
Originally Posted by panteragstk View Post
Testing this on the PC client and I've noticed that I can't specify the fanart directory because if I go to installed plugins it is only showing server installed plugins.

Any way we can get the available plugins and client installed plugins to show?
Err that must be an error on my part...It doesn't show under the all available plugins section? I do have that in there. I will get the installed plugins to default correctly based on client.
Reply With Quote
  #51  
Old 11-14-2016, 05:59 PM
CollegeProject CollegeProject is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Aug 2016
Location: USA
Posts: 119
I also updated the wiki readme to explain how to add/edit menu items. I typed it up quickly any questions feel free to ask. This is a temporary solution until I get a UI done to modify them within the UI.

ReadME
Reply With Quote
  #52  
Old 11-14-2016, 06:12 PM
CollegeProject CollegeProject is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Aug 2016
Location: USA
Posts: 119
Quote:
Originally Posted by panteragstk View Post
Testing this on the PC client and I've noticed that I can't specify the fanart directory because if I go to installed plugins it is only showing server installed plugins.

Any way we can get the available plugins and client installed plugins to show?
Hey I pushed a new build 1.15 up to github could you grab that dev xml and install that build on your client and make sure the plugins screen now shows up correctly with client and server plugins shown?

Thanks!
Reply With Quote
  #53  
Old 11-15-2016, 09:38 PM
CollegeProject CollegeProject is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Aug 2016
Location: USA
Posts: 119
New build pushed will be available in plugin store soon

STVi V 1.19
API V 1.30
  • Added scrolling up and down arrows to main menu and episode list
  • Precached views now for speed (this issue effected users with large collections causing slow scrolling on main menu). Not all views are built on menu load and cached for quick retrieval. Unexpected consequences could be not always updated but hopefully caught all the hooks needed.
  • Fixed other focus issues
  • Fixed plugin on Client as of now it won't work on client but should stop hanging it. The only part that won't work fully is the on now section won't get full pictures on a client (not android or hd300 but pc client)
  • Other misc fixes and speed improvements

Last edited by CollegeProject; 11-15-2016 at 09:40 PM.
Reply With Quote
  #54  
Old 11-18-2016, 08:06 AM
CollegeProject CollegeProject is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Aug 2016
Location: USA
Posts: 119
New builds pushed see thread 2 for changes/issues fixed.

Personal note we are using this fulltime in our house now and so far so good.
Reply With Quote
  #55  
Old 11-21-2016, 04:54 PM
CollegeProject CollegeProject is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Aug 2016
Location: USA
Posts: 119
New build pushed notes in second thread.

I see activity but not much posting so IDK if people are using this or not...If not that's cool just need to stop worrying about posting here and keep it all on github.
Reply With Quote
  #56  
Old 11-22-2016, 04:34 PM
panteragstk's Avatar
panteragstk panteragstk is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2008
Location: New Braunfels, TX
Posts: 3,274
I like it. Works well on my client now.

Are you thinking about customizing the views at all? Like list view, wall, etc?
__________________
Thanks,
Tristan

SageTV Server: unRAID Docker v9, S2600CPJ, Norco 24 hot swap bay case, 2x Xeon 2670, 64 GB DDR3, 3x Colossus for DirecTV, HDHR for OTA
Living room: nVidia Shield TV, Sage Mini Client, 65" Panasonic VT60
Bedroom: Xiomi Mi Box, Sage Mini Client, 42" Panasonic PZ800u
Reply With Quote
  #57  
Old 11-23-2016, 07:30 AM
gclayto gclayto is offline
Sage User
 
Join Date: Dec 2010
Location: US
Posts: 34
I have been checking out your progress and love the new views and fresh approach to the UI. Don't let the lack of comments deter you. I like the direction you are going and know that this is still a work in progress. I very much look forward to your posts and updates. Keep them coming and I'll try to comment and provide more feedback it's the least that I can do for your hard work. I hope you got an "A" on your project. I rate it "A+" with extra credit.
Reply With Quote
  #58  
Old 11-30-2016, 04:13 PM
CollegeProject CollegeProject is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Aug 2016
Location: USA
Posts: 119
New Build

1.26 available once merged into master
  • Added guide/home button listeners
  • Added system alert icon to header
  • Added support for 24 hour clock
  • Fixed inital loading of VFS to refresh views on first load to avoid blanks
  • Added redirection of guide menu to SCP Guide menu
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Xcard plugin (alpha 0.0.8 - Jan 16) ErsatzTom Hardware Support 255 10-11-2006 08:05 PM
STV: MyTVX - Alpha .2 mlbdude SageTV Customizations 46 02-27-2006 11:40 AM
What the name of the new .4 alpha dscaler decoder? kny3twalker SageTV Software 14 11-09-2004 02:01 PM


All times are GMT -6. The time now is 08:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.