SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV v9 Customizations

Notices

SageTV v9 Customizations This forums is for discussing and sharing user-created modifications for the SageTV version 9 application created by using the SageTV Studio or through the use of external plugins. Use this forum to discuss plugins for SageTV version 9 and newer.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-09-2017, 09:53 AM
phantomii phantomii is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Mar 2009
Location: North Carolina
Posts: 131
Kodi SageTV Plugin Stopped Working

I am in the process of moving from my Windows SageTV Server to a Linux SageTV Server. I have Kodi installed on both and had been using the Kodi SageTV add-on on the windows server for a while. I had a special modified version that looked for the Simplejson 3.3.0 which has been working well for some time On setting up the Linux Server I could not get it to work though. So comparing both server setups I discovered that the Add-On stopped working on the Windows Server at some point though I do not know specifically when. I had updated several SageTV plugins and moved to java 1.8_111 on the windows server which is what is on the new Linux box so I assume this is a likely cause? I know little about Java or Python though there seems to be a python error pulling back the directory listing for watched shows based on what I can see in the logs. Is it possible some of the Sagex updates or the move to the latest Java have broken this? Just curious.....
Reply With Quote
  #2  
Old 01-14-2017, 10:01 AM
Carlton Bale Carlton Bale is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Sep 2010
Location: Indianapolis, Indiana, USA
Posts: 75
Were you able to figure out the issue?
Reply With Quote
  #3  
Old 01-16-2017, 07:58 PM
phantomii phantomii is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Mar 2009
Location: North Carolina
Posts: 131
Actually I believe I did. I loaded an older Java version 1.7.80 on the new linux box and everything once again worked fine as it did before. Remember I am using a modified Kodi SageTV Add-on. I think I posted it somewhere in these forums a few months back.
Reply With Quote
  #4  
Old 01-18-2017, 07:38 PM
waylo waylo is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 152
Hi @phantomii,

Thanks for posting. Funny enough I had posted part of the Android fix way back on the XBMC thread.

I've also run into the issue with this addon no longer working now that I've upgraded to v9 Sage.

The specific error I run into on Kodi is that the "addon requires sagex-api-services version 7.1.9.12."

Did you fix this problem? I found your posted files here:
https://forums.sagetv.com/forums/sho...633#post588633

but that does not seem to be the fix for this issue, for running SageTV9.

Are you still on v7 for the Windows server?
__________________

Server: SageTV 9.1.6 on Windows 7 x64 Home Premium, Core 2 Duo E6600, 4gb RAM, OpenDCT, Java 1.7u80
Display: Fanless Radeon HD 6450 to Sony LED TV via DVI-HDMI
Capture Devices: HDHR Prime, HDHR for OTA, Comcast
Retired: ATI HDTV Wonder for OTA HD, VBox DTA-150 for OTA HD, Conexant 2388x (Blackbird) analog capture to Comcast DTA cable box with USBUirt, ATI Remote Wonder Plus

Last edited by waylo; 01-18-2017 at 07:44 PM.
Reply With Quote
  #5  
Old 01-18-2017, 10:06 PM
phantomii phantomii is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Mar 2009
Location: North Carolina
Posts: 131
I am in the process of moving from a windows 10 box to a linux box. my mods worked fine on windows 7 and 10 and it is working now on linux. I have confirmed the Java 8 is an issue as the linux and windows boxes would not work with java 8. I downgraded the linux box to the last version of java 7 a few days back an my mod works well there when it did not work with Java 8. All my Sage plugins are current.
Reply With Quote
  #6  
Old 01-18-2017, 10:16 PM
waylo waylo is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 152
Quote:
Originally Posted by phantomii View Post
I am in the process of moving from a windows 10 box to a linux box. my mods worked fine on windows 7 and 10 and it is working now on linux. I have confirmed the Java 8 is an issue as the linux and windows boxes would not work with java 8. I downgraded the linux box to the last version of java 7 a few days back an my mod works well there when it did not work with Java 8. All my Sage plugins are current.
I meant, are you on SageTV 7 or SageTV 9?
__________________

Server: SageTV 9.1.6 on Windows 7 x64 Home Premium, Core 2 Duo E6600, 4gb RAM, OpenDCT, Java 1.7u80
Display: Fanless Radeon HD 6450 to Sony LED TV via DVI-HDMI
Capture Devices: HDHR Prime, HDHR for OTA, Comcast
Retired: ATI HDTV Wonder for OTA HD, VBox DTA-150 for OTA HD, Conexant 2388x (Blackbird) analog capture to Comcast DTA cable box with USBUirt, ATI Remote Wonder Plus
Reply With Quote
  #7  
Old 01-19-2017, 10:48 PM
phantomii phantomii is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Mar 2009
Location: North Carolina
Posts: 131
I am on version 9........
Reply With Quote
  #8  
Old 01-19-2017, 11:20 PM
waylo waylo is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 152
Okay, I figured out my problem, which was unrelated to the Kodi plugin.

In my upgrade from Sage7 to Sage9, some plugins got bonked, including the sagex-api, which is required by the Kodi plugin.

Uninstalled a lot of plugins, reinstalled them, now up and running as before.

Thanks!

Good to know that v8 java is also a definite culprit (confirmed by me during my troubleshooting for the SageTV issue).
__________________

Server: SageTV 9.1.6 on Windows 7 x64 Home Premium, Core 2 Duo E6600, 4gb RAM, OpenDCT, Java 1.7u80
Display: Fanless Radeon HD 6450 to Sony LED TV via DVI-HDMI
Capture Devices: HDHR Prime, HDHR for OTA, Comcast
Retired: ATI HDTV Wonder for OTA HD, VBox DTA-150 for OTA HD, Conexant 2388x (Blackbird) analog capture to Comcast DTA cable box with USBUirt, ATI Remote Wonder Plus
Reply With Quote
  #9  
Old 01-20-2017, 07:52 AM
phantomii phantomii is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Mar 2009
Location: North Carolina
Posts: 131
Glad to hear you have it all up and running!
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sagetv Stopped working mclement60 SageTV Software 3 11-26-2010 08:14 PM
Upgraded SageTV 6.3.1 ---> 6.4.8 HDHomeRun stopped working mkanet Hardware Support 13 09-03-2008 11:01 PM
HD PVR IR blaster spontaneously stopped working - but ONLY on SageTV AndreGenereux Hardware Support 0 08-24-2008 09:43 AM
My SageTV stopped working Alex256 SageTV Software 1 02-28-2005 12:14 AM
SageTV Just stopped working Boxster_T SageTV Software 5 04-29-2003 07:04 PM


All times are GMT -6. The time now is 03:31 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.