SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV v9 Customizations


SageTV v9 Customizations This forums is for discussing and sharing user-created modifications for the SageTV version 9 application created by using the SageTV Studio or through the use of external plugins. Use this forum to discuss plugins for SageTV version 9 and newer.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-09-2017, 10:17 AM
sacrament055 sacrament055 is offline
Sage Aficionado
Join Date: Jul 2007
Posts: 414
New problem after update to latest SageTV (Windows) and phoenix services

I'm not quite sure what happened but my BMT web service no longer pops up and instead gives me a message that says "Service Unavailable"
SageTV Web Interface works fine however.

BMT web service did show up briefly and said it was unable to retrieve status or something along those lines.

I'm also finding that if I attempt to use CMT to find a movie it immediately fails as if it can't find movies however if I use the search IMDB function it has no problem finding them.

Any thoughts on what's wrong here would be appreciate.

I've already tried uninstalling and re-installing my web services (all of them) and that hasn't helped.

I thought I might uninstall/re-install phoenix core services but I'm not given an option to do that so I'll have to assume that's ok.
Reply With Quote
Old 02-09-2017, 01:31 PM
dstanley's Avatar
dstanley dstanley is online now
Sage Advanced User
Join Date: Sep 2008
Location: Brantford, Ontario, Canada
Posts: 185
Plus 1 for me too!
SERVER: Intel Core i7-3770 CPU @ 3.40GHz - UnRaid Server 6.4.1 with Docker stuckless-sagetv-server-java9 MOTHERBOARD: ASRock-Z77 Extreme4 / 16GB RAM CACHE DRIVE: SSD 1TB ARRAY: 16TB/5 DRIVES PARITY: 8TB
EXTERNAL DEVICES: 4x HD-PVR's Firewire Channel Changing
Reply With Quote
Old 02-09-2017, 01:56 PM
SteveW's Avatar
SteveW SteveW is offline
Sage Aficionado
Join Date: Oct 2008
Location: Fall River, Nova Scotia, Canada
Posts: 286
This is already being talked about in a couple of threads. Stuckless is aware.
Server: Win 10 Pro 64 Bit, Intel i5, 8 GB, Samsung EVO 850 500 GB for OS, WD Black 4 TB + WD Black 1 TB for Recordings, WD Green 2 TB x 1 and WD Red 6 TB x 2 for DVD/Bluray Rips, Music, Home Movies, etc., Sage, HDPVR x 2, BellTV 6131 Receiver x 2, USB-UIRT with 56 KHz Receiver

Clients: PC Client x 2, HD-300 x 4 (1 Using Netgear MoCA Coax Bridges), Placeshifter x 1
Reply With Quote
Old 02-09-2017, 02:44 PM
sacrament055 sacrament055 is offline
Sage Aficionado
Join Date: Jul 2007
Posts: 414
thanks, didn't realize we had the same issue as it seemed people's BMT web service was still functional. Mine won't come up at all anymore but I guess I'll wait for the fix on the other issue and see if this clears up too.
Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Phoenix Core Services Failed after update SWKerr Phoenix 8 05-18-2016 03:01 PM
Phoenix Core Services problem sacrament055 Phoenix 15 11-21-2012 10:37 AM
Problem Installing Latest Phoenix joejoeyjojo Phoenix 1 01-31-2012 07:33 AM
Latest update killed Phoenix Core Services bhyman1 Batch Metadata Tools 15 04-15-2011 04:37 PM
Minor Update to 4.3 (actually phoenix core services) stuckless Batch Metadata Tools 1 07-30-2010 09:00 AM

All times are GMT -6. The time now is 07:28 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.