SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Software

Notices

SageTV Software Discussion related to the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to the SageTV software application should be posted here. (Check the descriptions of the other forums; all hardware related questions go in the Hardware Support forum, etc. And, post in the customizations forum instead if any customizations are active.)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 05-17-2006, 04:38 PM
BrandonMills BrandonMills is offline
Sage User
 
Join Date: May 2005
Posts: 6
Unhappy Problem with channel tuning on PVR150

I've had a problem tuning to the proper channel on my PVR150.

I initially load up all the data from the EPG. I then do a scan for all available channels, but almost half of them aren't 'green dotted', but seem to tune in decently.

Well, I'll check my SageTV Server in a day or two, and that channel has gone from 'decent looking' to 'out of tune'.

I have a PVR250 in the house, and I don't seem to run into this problem on it.

Also, hardware-wise, I've tried changing the entire computer that the PVR150 was operating in, and I'm still getting the same problems.

Any help would be greatly appreciated. This server is for my Mom. I need to it work without intervention, as I'm going to be moving away within the year.
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 02:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.