SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Software

Notices

SageTV Software Discussion related to the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to the SageTV software application should be posted here. (Check the descriptions of the other forums; all hardware related questions go in the Hardware Support forum, etc. And, post in the customizations forum instead if any customizations are active.)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-13-2006, 06:38 AM
mikesusangray mikesusangray is offline
Sage User
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 25
Sage, ATI Pro 550, Switzerland

Hi guys!

I'm tryingto make the switch from Dscaler4 with a WinTV Go card to an ATI Pro 550 card and Sage. Unfortunately, I can't get ANYTHING to work so far. With the included PowerCinema program I was getting channels (that is, I got preview stuff during the setup phase - the setup program then crashed I decided to forget it). But with SageTV I'm getting absolutely no signs of life. When the program (set to TV tuner) goes through its preview thing during setup, I see nothing at all. When it downloads channels from tvtv.ch the channels are all listed. Then it churns its way through about 400 channels and chooses a bunch of them. But when I click on "view" I get "Watch request failed ERROR (-12): There was a null object requested to playback."

Any ideas what my problems is? I'd like to see at least SOMETHING!

Peace,

Mike
Reply With Quote
  #2  
Old 01-14-2006, 06:25 AM
Guyverix Guyverix is offline
Sage User
 
Join Date: Jan 2005
Location: Lake Stevens, Wa
Posts: 29
Send a message via AIM to Guyverix Send a message via Yahoo to Guyverix
Sage, ATI Pro 550, Switzerland

http://forums.sagetv.com/forums/showthread.php?t=10130

The above is a sticky about PAL configuration. I dont know that it is your problem, but this may be a good place to start.
__________________
Never be afraid to try something new.
Remember: Amateurs...built the Ark.
Professionals...built the Titanic
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 11:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.