SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Media Extender

Notices

SageTV Media Extender Discussion related to any SageTV Media Extender used directly by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to a SageTV supported media extender should be posted here. Use the SageTV HD Theater - Media Player forum for issues related to using an HD Theater while not connected to a SageTV server.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-03-2009, 06:07 AM
phlucas phlucas is offline
Sage User
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 17
SageTV STP-HD200 HD Trial version when access to my SageTV server

Hello,

I have got a little problem regarding my new SageTV STP-HD200 HD Theater . I believed I did not need to buy a placeshifter licence to access SageTV. But when I connect to my sageTV server, I have got the following message:
This is a 15 day trial. Please visit www.sagetv.com to purchase. Is there anything I did not set up correctly, or unfortunately, in addition, I have to pay a placeshifter licence.

Thank you in advance for your help,

Philippe
Reply With Quote
  #2  
Old 02-03-2009, 06:15 AM
amg amg is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 160
You need to be running SageTV 6.5 on your server. It is currently in beta but release candidate.
__________________
unRaid Server:Quad-Core Xenon, 20 GB Ram, openDCT/sageTV Dockers, HDHR,HDHR Prime
Network Encoder:Dell Inspiron 1000 Laptop, 512MB Ram, Windows XP, HDPVR
Reply With Quote
  #3  
Old 02-03-2009, 07:09 PM
toricred's Avatar
toricred toricred is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jan 2006
Location: Northern New Mexico
Posts: 1,729
Actually it is production as of today.
Reply With Quote
  #4  
Old 02-07-2009, 09:28 PM
jetradio jetradio is offline
Sage User
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 21
I'm getting the same message as well. I wonder what I'm doing wrong.
Reply With Quote
  #5  
Old 02-07-2009, 11:21 PM
MickBurke's Avatar
MickBurke MickBurke is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 318
I had the same problem, it's because of the way the licensing was handled for the previous extender, and how 6.5 is set to handle the HD200. I had the same thing with the 6.48 server and as soon as I upgraded to 6.59 (I think that's current version) the problem cleared up, without any other changes in configuration or licenses.

Upgrade to 6.5 and you'll be set.

Oh yea, and it is a release product as of a day or two ago...
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hauppauge HD PVR on Windows Server 2008 JWise1203 Hardware Support 8 03-13-2009 03:32 PM
Can't see SageTV server from HD200 dgeffs SageTV Media Extender 4 01-08-2009 04:01 PM
HD200 Trial has expired arkboynko SageTV Media Extender 2 12-20-2008 11:07 PM
SD (4x3) Playback of HD (16x9) Server Source zumpner SageTV Media Extender 2 12-09-2008 10:31 AM
Minimum version of SageTV software for HD fventura SageTV Software 6 04-08-2007 04:11 PM


All times are GMT -6. The time now is 11:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.