SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV v7 Customizations

Notices

SageTV v7 Customizations This forums is for discussing and sharing user-created modifications for the SageTV version 7 application created by using the SageTV Studio or through the use of external plugins. Use this forum to discuss plugins for SageTV version 7 and newer.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-31-2010, 10:23 AM
Stuntman's Avatar
Stuntman Stuntman is offline
Sage Fanatic
 
Join Date: Dec 2003
Location: Hemet, CA - USA
Posts: 784
MovieTimes for v7?

Is this something that is being developed, or is it a legacy feature that will likely vanish?
__________________
Intel Q6600 Quad Core, 8GB RAM on Windows 7 Professional x64
Reply With Quote
  #2  
Old 05-31-2010, 07:44 PM
mzup mzup is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 169
I hope not. We loved this. When I saw the post for movie trailers I thought that was this, but was fooled
Reply With Quote
  #3  
Old 06-05-2010, 08:31 AM
mzup mzup is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 169
I guess this is dead and gone
Reply With Quote
  #4  
Old 06-05-2010, 08:45 AM
pjpjpjpj pjpjpjpj is offline
Sage Icon
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,154
Quote:
Originally Posted by mzup View Post
I guess this is dead and gone
Giving up so soon?

Seriously - v7 is still in beta. There are quite a few other plug-ins which would be way more important for developers to be working on. I'm sure there is someone with the skills to port it over and who likes it enough to want it again. If you need it, stay with v6 until somone does... or at least until v7 is out of beta and some other plug-ins (*cough*cough*DYNAMIC CUSTOMIZABLE MENUS*cough*) are done.

Since most of movietimes' work is done by a separate .exe, I would think it would just take some Studio work to create the menus/submenus. Instructions for that are in the excellent pdf guide that comes with the original download, but I don't know if it will still work in v7.
__________________
Server: AMD Athlon II x4 635 2.9GHz, 8 Gb RAM, Win 10 x64, Java 8, Gigabit network
Drives: Several TB of internal SATA and external USB drives, no NAS or RAID or such...
Software: SageTV v9x64, stock STV with ADM.
Tuners: 4 tuners via (2) HDHomeruns (100% OTA, DIY antennas in the attic).
Clients: Several HD300s, HD200s, even an old HD100, all on wired LAN. Latest firmware for each.
Reply With Quote
  #5  
Old 06-09-2010, 01:39 PM
Sean977 Sean977 is offline
Sage User
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 49
I miss this feature too ... But with all the activity going on right now with stuff being ported over to Sage 7 I'm sure it will come in due time.
Reply With Quote
  #6  
Old 06-09-2010, 01:47 PM
evilpenguin's Avatar
evilpenguin evilpenguin is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Aug 2003
Location: Seattle, WA
Posts: 3,696
I'm cooking up something, but its not quite done yet...

Code:
Welcome to MovieTimes v1.0 (SNIP:BUILT)!
  + Path: D:\upnp2podcast\Online Services\SageOnlineServicesEXEs
  + Parsing switches
    - optionsString: 
  +  Found Theater: (AMC Loews Gardens 7-13)
    -  Address    : (175 Old Orchard Center, Skokie, IL 60077)
    -  Number     : ((888) AMC-4FUN)
      + Movie     : (Marmaduke)(PG)(1hr 27min)
        + Times : (1:45 pm - 4:30 pm - 7:10 pm -  9:25 pm)
        + Poster: (http://entimg.msn.com/i/CS/078724h1.jpg)
__________________
Clients: 1xHD200 Connected to 50" TH-50PZ750U Plasma
Server : Shuttle SFF SSH55J2 w/ Win7 Home, SageTV v7, Core i3 540, 2GB RAM, 30GB SSD for OS, 1.5TB+2x1TB WDGP for Recordings, BluRay, 2xHDHR, 1xFirewire
SageTV : PlayOn, SJQ, MediaShrink, Comskip, Jetty, Web Client, BMT


Having a problem? Don't forget to include a log! (Instructions for: PlayOn For SageTV v1.5, MediaShrink)
Reply With Quote
  #7  
Old 06-09-2010, 02:08 PM
Brent94Z Brent94Z is offline
Sage Fanatic
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 863
Quote:
Originally Posted by evilpenguin View Post
I'm cooking up something, but its not quite done yet...
You guys are on a roll

This'll be nice... no more need for me to go into Google to see what is playing in my area. NICE
Reply With Quote
  #8  
Old 06-10-2010, 08:39 AM
panteragstk's Avatar
panteragstk panteragstk is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2008
Location: New Braunfels, TX
Posts: 3,312
Quote:
Originally Posted by evilpenguin View Post
I'm cooking up something, but its not quite done yet...
Do you miss free time?
__________________
SageTV Server: unRAID Docker v9, S2600CPJ, Norco 24 hot swap bay case, 2x Xeon 2670, 64 GB DDR3, 3x Colossus for DirecTV, HDHR for OTA
Living room: nVidia Shield TV, Sage Mini Client, 65" Panasonic VT60
Bedroom: Xiomi Mi Box, Sage Mini Client, 42" Panasonic PZ800u
Theater: nVidia Shield TV, mini client, Plex for movies, 120" screen. Mitsubishi HC4000. Denon X4300H. 7.4.4 speaker setup.
Reply With Quote
  #9  
Old 06-10-2010, 11:01 AM
pjpjpjpj pjpjpjpj is offline
Sage Icon
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,154
Quote:
Originally Posted by panteragstk View Post
Do you miss free time?
SHHHHHHHH!!!!! Don't remind him!!! Just let him keep working!!!

Seriously, though, EP, YOU DA MAN.
__________________
Server: AMD Athlon II x4 635 2.9GHz, 8 Gb RAM, Win 10 x64, Java 8, Gigabit network
Drives: Several TB of internal SATA and external USB drives, no NAS or RAID or such...
Software: SageTV v9x64, stock STV with ADM.
Tuners: 4 tuners via (2) HDHomeruns (100% OTA, DIY antennas in the attic).
Clients: Several HD300s, HD200s, even an old HD100, all on wired LAN. Latest firmware for each.
Reply With Quote
  #10  
Old 06-21-2010, 01:11 PM
Stuntman's Avatar
Stuntman Stuntman is offline
Sage Fanatic
 
Join Date: Dec 2003
Location: Hemet, CA - USA
Posts: 784
Any update on this plugin EP?? Looking forward to it!!!!
Thanks!!!!!!!!!
__________________
Intel Q6600 Quad Core, 8GB RAM on Windows 7 Professional x64
Reply With Quote
  #11  
Old 06-21-2010, 02:28 PM
equalize equalize is offline
Sage User
 
Join Date: Jan 2005
Location: Chicagoland
Posts: 45
Quote:
Originally Posted by evilpenguin View Post
I'm cooking up something, but its not quite done yet...
Quite done in my book means at least 50% done.
__________________
APEVIA HTPC case, ASUS Z87-EXPERT MB, i5-4670, 16G, Hauppauge QuadHD capture card. View directly from server, no extenders.
Reply With Quote
  #12  
Old 08-02-2010, 06:35 PM
SteveW's Avatar
SteveW SteveW is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Oct 2008
Location: Fall River, Nova Scotia, Canada
Posts: 377
Quote:
Originally Posted by evilpenguin View Post
I'm cooking up something, but its not quite done yet...

Code:
Welcome to MovieTimes v1.0 (SNIP:BUILT)!
  + Path: D:\upnp2podcast\Online Services\SageOnlineServicesEXEs
  + Parsing switches
    - optionsString: 
  +  Found Theater: (AMC Loews Gardens 7-13)
    -  Address    : (175 Old Orchard Center, Skokie, IL 60077)
    -  Number     : ((888) AMC-4FUN)
      + Movie     : (Marmaduke)(PG)(1hr 27min)
        + Times : (1:45 pm - 4:30 pm - 7:10 pm -  9:25 pm)
        + Poster: (http://entimg.msn.com/i/CS/078724h1.jpg)

So what's the scoop EP, is this on the rack cooling, or still in the oven?
__________________
Server: Win 10 Pro 64 Bit, Intel i5, 8 GB, Samsung EVO 850 500 GB for OS, WD Black 4 TB + WD Black 1 TB for Recordings, WD Green 2 TB x 1 and WD Red 6 TB x 2 for DVD/Bluray Rips, Music, Home Movies, etc., Sage 9.1.8.770, HDPVR x 2, BellTV 6131 Receiver x 2, USB-UIRT with 56 KHz Receiver

Clients: PC Client x 2, HD-300 x 4 (1 Using Netgear MoCA Coax Bridges), Placeshifter x 1
Reply With Quote
  #13  
Old 08-25-2010, 06:48 PM
evilpenguin's Avatar
evilpenguin evilpenguin is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Aug 2003
Location: Seattle, WA
Posts: 3,696
Getting it plated and ready to serve
__________________
Clients: 1xHD200 Connected to 50" TH-50PZ750U Plasma
Server : Shuttle SFF SSH55J2 w/ Win7 Home, SageTV v7, Core i3 540, 2GB RAM, 30GB SSD for OS, 1.5TB+2x1TB WDGP for Recordings, BluRay, 2xHDHR, 1xFirewire
SageTV : PlayOn, SJQ, MediaShrink, Comskip, Jetty, Web Client, BMT


Having a problem? Don't forget to include a log! (Instructions for: PlayOn For SageTV v1.5, MediaShrink)

Last edited by evilpenguin; 08-26-2010 at 08:45 PM.
Reply With Quote
  #14  
Old 08-25-2010, 07:48 PM
SteveW's Avatar
SteveW SteveW is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Oct 2008
Location: Fall River, Nova Scotia, Canada
Posts: 377
Quote:
Originally Posted by evilpenguin View Post
Getting it plated and ready to serve
Exxxxcellent.... Looks good. Thanks for doing this, by the way...
__________________
Server: Win 10 Pro 64 Bit, Intel i5, 8 GB, Samsung EVO 850 500 GB for OS, WD Black 4 TB + WD Black 1 TB for Recordings, WD Green 2 TB x 1 and WD Red 6 TB x 2 for DVD/Bluray Rips, Music, Home Movies, etc., Sage 9.1.8.770, HDPVR x 2, BellTV 6131 Receiver x 2, USB-UIRT with 56 KHz Receiver

Clients: PC Client x 2, HD-300 x 4 (1 Using Netgear MoCA Coax Bridges), Placeshifter x 1
Reply With Quote
  #15  
Old 08-25-2010, 10:33 PM
Stuntman's Avatar
Stuntman Stuntman is offline
Sage Fanatic
 
Join Date: Dec 2003
Location: Hemet, CA - USA
Posts: 784
Awesome

And I'm getting hungry!!
__________________
Intel Q6600 Quad Core, 8GB RAM on Windows 7 Professional x64
Reply With Quote
  #16  
Old 08-26-2010, 05:46 AM
pjpjpjpj pjpjpjpj is offline
Sage Icon
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,154
Awesome, EP!

Will this still be based off the old MovieTimes .exe that was used in v6? Just wondering if I can (should?) delete all that stuff, or keep it.
(aw, heck, I'm sure you'll provide full instructions with the release...)

Also, are you providing automatic downloading of posters, trailers in 1080p from Apple, etc., (using Windows Scheduler) like v6, or are you just using the youtube trailer search that some other v7 plugins are already using?
__________________
Server: AMD Athlon II x4 635 2.9GHz, 8 Gb RAM, Win 10 x64, Java 8, Gigabit network
Drives: Several TB of internal SATA and external USB drives, no NAS or RAID or such...
Software: SageTV v9x64, stock STV with ADM.
Tuners: 4 tuners via (2) HDHomeruns (100% OTA, DIY antennas in the attic).
Clients: Several HD300s, HD200s, even an old HD100, all on wired LAN. Latest firmware for each.
Reply With Quote
  #17  
Old 08-26-2010, 08:40 AM
sacrament055 sacrament055 is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 472
Quote:
Originally Posted by evilpenguin View Post
Getting it plated and ready to serve
Looks outstanding, good work!
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
STV Import: SageMC MovieTimes Movie Listings v0.64 Morgan111 SageMC Custom Interface 419 10-01-2010 11:06 PM
Plugin:MovieTimes New Version Notification Thread rsagetv99 SageTV Customizations 1 12-03-2009 08:30 PM
Help MovieTimes squeed SageTV Customizations 0 08-16-2008 10:05 AM
Movietimes mtsa won't download trailers Technophobe SageTV Customizations 1 10-31-2007 05:23 PM
Any tricks to getting Webradio/MovieTimes to work correctly via Placeshifter? mkanet SageTV Customizations 1 07-28-2006 12:00 PM


All times are GMT -6. The time now is 09:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.