SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV International User Forums > SageTV Australia/New Zealand

Notices

SageTV Australia/New Zealand SageTV and SageTV Recorder Users from the Land Down Under - This forum is for you to post about specific issues using SageTV software in Australia and New Zealand.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 03-17-2011, 12:22 AM
JREkiwi's Avatar
JREkiwi JREkiwi is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jan 2005
Location: Auckland, New Zealand
Posts: 2,100
Good to see that Qian has, as usual, come up with a fix for the changing TVNZ transmission landscape.

The next challenge will undoubtedly be when they finally start using AC3 audio. I'm not holding my breath for TVNZ to ever get around to that though.

John
Reply With Quote
  #22  
Old 03-17-2011, 01:18 AM
halfrunt halfrunt is offline
Sage User
 
Join Date: Mar 2011
Location: Auckland
Posts: 7
Quote:
Originally Posted by DylanHall View Post
The Sage developer has sent me the following fixed libraries:

Windows: http://download.sage.tv/users/qian/7.1.5/TSSplitter.ax
Linux: http://download.sage.tv/users/qian/7...bNativeCore.so

I've done a quick test of the linux version and I can now watch and listen to TV One

I'll do some more extensive testing later.
The Windows fix did the trick for me too. After changing back to MPEG-PS TV One now works and the hangs on channel changes have gone.

Thanks everyone.
Reply With Quote
  #23  
Old 03-17-2011, 01:28 AM
markarm1 markarm1 is offline
New Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: Auckland
Posts: 2
Yep that was the fix. All good now. Thanks for that
Reply With Quote
  #24  
Old 03-17-2011, 02:10 AM
DylanHall DylanHall is offline
Sage User
 
Join Date: Sep 2009
Location: Wellington, New Zealand
Posts: 32
I've let Qian know that it's working for everyone.

It needs to be said, given how cheap (and awesome) SageTV is, that's brilliant service. Yet again Sage has impressed me

Dylan
Reply With Quote
  #25  
Old 04-10-2011, 12:10 AM
dashby dashby is offline
New Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Auckland NZ
Posts: 1
I have just loaded SageTV 7 and have the same problem you all described with TV One.
But when I went to download the fixed libraries I get a message saying the page is no longer available.
Do I need to discuss with SageTV support?

Doug
Reply With Quote
  #26  
Old 04-10-2011, 12:39 AM
JREkiwi's Avatar
JREkiwi JREkiwi is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jan 2005
Location: Auckland, New Zealand
Posts: 2,100
Doug, they had some server problems recently and it's looks like not all the temp fix files were reinstated. You'll need to get hold of support for a copy, unless someone who has already downloaded it decides to post a copy.

John
Reply With Quote
  #27  
Old 04-22-2011, 04:36 PM
sandyj sandyj is offline
Sage User
 
Join Date: Nov 2007
Location: New Zealand
Posts: 67
Quote:
Originally Posted by JREkiwi View Post
Doug, they had some server problems recently and it's looks like not all the temp fix files were reinstated. You'll need to get hold of support for a copy, unless someone who has already downloaded it decides to post a copy.

John
Does anyone know where the temp fix files can be downloaded I am reluctant to install 7.15 without them I just need the windows fix only. I though there may be a new link by now.
Reply With Quote
  #28  
Old 04-22-2011, 05:27 PM
sandyj sandyj is offline
Sage User
 
Join Date: Nov 2007
Location: New Zealand
Posts: 67
Quote:
Originally Posted by JREkiwi View Post
Doug, they had some server problems recently and it's looks like not all the temp fix files were reinstated. You'll need to get hold of support for a copy, unless someone who has already downloaded it decides to post a copy.

John
New link for the windows file is
http://download.sage.tv/qian/7.1.5/TSSplitter.ax
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Guide no longer works with MCE remote m1k3g SageMC Custom Interface 3 11-03-2008 06:07 PM
NVIDIA Video Decoder no longer works GreggP SageTV Software 8 03-24-2007 01:01 AM
Overlay no longer works...gah cipher SageTV Software 2 08-01-2005 12:16 PM
Upgraded to 2.2.6 and Actsys IR no longer works Bandit SageTV Beta Test Software 6 03-16-2005 08:52 AM
Mouse no longer works for DVD navigation incoronado SageTV Beta Test Software 0 04-25-2004 08:29 AM


All times are GMT -6. The time now is 08:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.