SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV Customizations

Notices

SageTV Customizations This forums is for discussing and sharing user-created modifications for the SageTV application created by using the SageTV Studio or through the use of external plugins. Use this forum to discuss customizations for SageTV version 6 and earlier, or for the SageTV3 UI.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #41  
Old 01-04-2010, 05:39 PM
nyplayer nyplayer is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,060
Quote:
Originally Posted by jnewman33 View Post
koan000,

Thanks again for the help. I have done what you recommended with no change then did a complete reinstall of dirmon2. At that time I also changed the watched directory to a drive that is not managed by WHS in case that was the problem. However the problem persists.

This is what the dirmon2 log looks like...

2010-Jan-04 16:05:10 - Starting: "SageTV Watch" on "\\server\sage\TheSteveWilkosShow-369564-0.mpg"
2010-Jan-04 17:00:06 - Processor done due to event.
2010-Jan-04 17:00:06 - Finished: "SageTV Watch" on "\\server\sage\TheSteveWilkosShow-369564-0.mpg"
2010-Jan-04 17:05:10 - Starting: "SageTV Watch" on "\\server\sage\TheSteveWilkosShow-369564-0.mpg"
2010-Jan-04 17:07:14 - Processor done due to event.
2010-Jan-04 17:07:14 - Finished: "SageTV Watch" on "\\server\sage\TheSteveWilkosShow-369564-0.mpg"
2010-Jan-04 17:15:10 - Starting: "SageTV Watch" on "\\server\sage\TheSteveWilkosShow-369564-0.mpg"
2010-Jan-04 17:17:19 - Processor done due to event.
2010-Jan-04 17:17:19 - Finished: "SageTV Watch" on "\\server\sage\TheSteveWilkosShow-369564-0.mpg"
2010-Jan-04 17:25:10 - Starting: "SageTV Watch" on "\\server\sage\TheSteveWilkosShow-369564-0.mpg"
2010-Jan-04 17:27:22 - Processor done due to event.
2010-Jan-04 17:27:22 - Finished: "SageTV Watch" on "\\server\sage\TheSteveWilkosShow-369564-0.mpg"
2010-Jan-04 17:35:10 - Starting: "SageTV Watch" on "\\server\sage\TheSteveWilkosShow-369564-0.mpg"
2010-Jan-04 17:37:18 - Processor done due to event.
2010-Jan-04 17:37:18 - Finished: "SageTV Watch" on "\\server\sage\TheSteveWilkosShow-369564-0.mpg"
2010-Jan-04 17:45:10 - Starting: "SageTV Watch" on "\\server\sage\TheSteveWilkosShow-369564-0.mpg"
2010-Jan-04 17:48:31 - Processor done due to event.
2010-Jan-04 17:48:31 - Finished: "SageTV Watch" on "\\server\sage\TheSteveWilkosShow-369564-0.mpg"

It seems that every 10 minutes it wants to reprocess the files. I am sure that I have the must not exist boxes filled with txt and edl as per the instructions.

Thanks for your continued support,

James


Btw...see you are in DC. That is where I am from originally. Was home last week to catch the tail end of the snow storm..quite a sight.
Why don't you just post a screen shot of your settings a picture is worth 1000 words.
__________________
Windows 10 I3 Dual Core 3.0 Server, SageTV9... OpenDCT with 2 HDHRPrimes and 4 HDHRconnects for a total of 14 Tuners.
Reply With Quote
  #42  
Old 01-04-2010, 10:06 PM
sic0048 sic0048 is offline
Sage Icon
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 1,257
I run this setup on a WHS machine (although my drive is not in the pool). So I know it should work.
__________________
i5 quad core server with about 10tb of space currently
SageTV v9 (32bit)
Ceton InfiniTV ETH 6 cable card tuner (Charter cable)
OpenDCT
HD-100 HD Extenders
HD-300 HD Extenders
Nvidia Shield using the MiniClient
Using CQC to control it all
Reply With Quote
  #43  
Old 01-04-2010, 10:17 PM
jnewman33 jnewman33 is offline
Sage User
 
Join Date: Jan 2010
Location: Cincinnati
Posts: 10
Nyplayer,

You are right. Please find the screenshot attached.

Hope you can see what I am doing wrong.


Thanks,

James
Attached Images
File Type: gif Capture.GIF (108.2 KB, 227 views)
Reply With Quote
  #44  
Old 01-04-2010, 10:42 PM
nyplayer nyplayer is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,060
Your problem is that you have txt or edl change that to must not exist txt and edl. because if you are only creating the EDL and no txt then it will always run over and over again. If your comskip ini is set to output_default=0 then remove the check for txt and just have must not exist edl.
__________________
Windows 10 I3 Dual Core 3.0 Server, SageTV9... OpenDCT with 2 HDHRPrimes and 4 HDHRconnects for a total of 14 Tuners.

Last edited by nyplayer; 01-04-2010 at 10:52 PM.
Reply With Quote
  #45  
Old 01-05-2010, 08:55 AM
koan00 koan00 is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Oct 2009
Location: Washington, DC
Posts: 125
Quote:
Originally Posted by jnewman33 View Post
Nyplayer,

You are right. Please find the screenshot attached.

Hope you can see what I am doing wrong.


Thanks,

James
Hmm well while what you have _should_ work logically, I wont say dirmon2 is bug free What I would try is:

Remove the 'txt' from the must not exists box and move the 'edl' to the left box, leaving the right box empty. We dont care about txt and comskip can leave a txt file behind even if it didnt finish (and not have an edl file). That woudl mean an interupted comskip would never rerun.
__________________
[SageTVServer] AthlonII X4 920|ATI 3450/Passive 256MB|4GB PC2-1066|Gigabyte MA770-UD3v2|Seagate 320GB/DB35.3 750GB (DVR HD)|Win7/Ult/x86
[SageTVClient1] AthlonX2 5400|ATI 4550/Passive 512MB|4GB PC2-800|Gigabyte MA770-UD3v1|Creative X-Fi|Seagate 320GB|Win7/Ult/x86|42" LCD
[SageTVClient2] AthlonX2 5400|ATI 4550/Passive 512MB|4GB PC2-800|Gigabyte MA770-UD3v1|Realtek HDA|Seagate 320GB|Win7/Ult/x86|32" LCD
SageTV 6.6.2|SageMC 6.3.9b_24 (clients)|
3x HD-PVR (FiOS) - Firewire Tuning|1x HDHomeRun

Last edited by koan00; 01-05-2010 at 09:01 AM.
Reply With Quote
  #46  
Old 01-07-2010, 12:06 PM
joe123 joe123 is offline
Sage Fanatic
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 954
Quote:
Originally Posted by nyplayer View Post
Your problem is that you have txt or edl change that to must not exist txt and edl. because if you are only creating the EDL and no txt then it will always run over and over again. If your comskip ini is set to output_default=0 then remove the check for txt and just have must not exist edl.

Should it not also have "Must Exist mpg OR ts" so that it picks up both mpg or ts recordings?

Last edited by joe123; 01-07-2010 at 12:25 PM.
Reply With Quote
  #47  
Old 01-07-2010, 12:52 PM
nyplayer nyplayer is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,060
Joe,

You are correct that needs to be corrected too.
__________________
Windows 10 I3 Dual Core 3.0 Server, SageTV9... OpenDCT with 2 HDHRPrimes and 4 HDHRconnects for a total of 14 Tuners.
Reply With Quote
  #48  
Old 01-07-2010, 01:02 PM
joe123 joe123 is offline
Sage Fanatic
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 954
I have a different question regarding ShowAnalyzer that someone here may know the answer to:

I am using comskip with ShowAnalzyer and all works great. When I hit my remote to skip the commercial, it skips just fine, but we always get about ~1-2 seconds worth of the last commercial just before the movie continues.

Is this a setting in ShowAnalyzer (or comskip) that you can tell it to start the movie RIGHT on the mark and not get last 1-2 seconds of the commercial before the real movie continues?

Hope I am making sense. Not sure if I described the situation correctly.

Last edited by joe123; 01-07-2010 at 02:25 PM.
Reply With Quote
  #49  
Old 01-15-2010, 12:53 PM
jnewman33 jnewman33 is offline
Sage User
 
Join Date: Jan 2010
Location: Cincinnati
Posts: 10
Hey all,

Thanks to everyone who replied to my request for help. All were correct in pointing to the boolean logic in the triggers section.

I now have it working but the problem that Joe pointed out does need to be corrected as at some point in the future I will need to to process BOTH .mpg and .ts files.


Thanks again for the great help,

James
Reply With Quote
Reply

Tags
commercial skip, comskip, dirmon2


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Comskip & Dirmon2 Pelicanjoe SageTV Customizations 4 08-20-2009 05:05 PM
dirmon2 with comskip no edl files? Deacon Crusher SageTV Customizations 5 11-18-2008 12:35 PM
Dirmon2 + Comskip + Mencoder bnh SageTV Customizations 11 09-08-2008 06:40 PM
ubuntu 8.04 + DirMon2 + comskip ntk2 SageTV Customizations 0 07-27-2008 06:50 PM
Comskip and DirMon2 bkejser SageTV Customizations 5 04-02-2006 07:53 PM


All times are GMT -6. The time now is 02:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.