SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV Studio

Notices

SageTV Studio Discussion related to the SageTV Studio application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to the Studio software application should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-09-2016, 07:57 AM
tmiranda's Avatar
tmiranda tmiranda is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jul 2005
Location: Central Florida, USA
Posts: 5,826
Circularities, sometimes.....

I have an stvi that when installed via the plugin manager generates circularities. There are no circularities in the source and when I import it through the detailed setup menu it does not generate circularities.

Anybody ever seen this before?
__________________

Sage Server: 8th gen Intel based system w/32GB RAM running Ubuntu Linux, HDHomeRun Prime with cable card for recording. Runs headless. Accessed via RD when necessary. Four HD-300 Extenders.
Reply With Quote
  #2  
Old 04-09-2016, 02:25 PM
JREkiwi's Avatar
JREkiwi JREkiwi is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jan 2005
Location: Auckland, New Zealand
Posts: 2,074
I see it all the time in V9. Looks like some widget references aren't being followed in Studio.

If I change the primary reference that the widgets shown as circularities sit beneath, the circularities disappear. I does seem to just be a Studio issue though as the code in my case still works OK in SageTV.

John
Reply With Quote
  #3  
Old 04-09-2016, 03:15 PM
tmiranda's Avatar
tmiranda tmiranda is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jul 2005
Location: Central Florida, USA
Posts: 5,826
Quote:
Originally Posted by JREkiwi View Post
I see it all the time in V9. Looks like some widget references aren't being followed in Studio.

If I change the primary reference that the widgets shown as circularities sit beneath, the circularities disappear. I does seem to just be a Studio issue though as the code in my case still works OK in SageTV.

John
I made some changes in my code and the circularities went away. Looking back, I see I changed the primary reference as you noted.

Thanks!
__________________

Sage Server: 8th gen Intel based system w/32GB RAM running Ubuntu Linux, HDHomeRun Prime with cable card for recording. Runs headless. Accessed via RD when necessary. Four HD-300 Extenders.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Circularities dflachbart SageTV Studio 3 02-16-2006 08:47 PM


All times are GMT -6. The time now is 12:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.