SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Media Extender

Notices

SageTV Media Extender Discussion related to any SageTV Media Extender used directly by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to a SageTV supported media extender should be posted here. Use the SageTV HD Theater - Media Player forum for issues related to using an HD Theater while not connected to a SageTV server.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 01-17-2019, 03:44 PM
egeller egeller is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Feb 2006
Location: Drexel Hill, PA
Posts: 241
Quote:
Originally Posted by DaveS View Post
I re-positioned the fan so that it was under the unit blowing air up into the vents on the bottom of the unit, and that has stopped my lockups. I guess the unit casing is not sufficient as a heat sink.
Sounds like another use for a laptop cooler fan. I have had my 2 Ceton Tuners sitting on a Laptop fan unit for a few years now, and my tuner issues disappeared. It never occurred to me that I could use the same fix for my HD300. Thanks.
__________________
Server:UnRaid;2x Intel Xeon E5; SuperMicro moboard;Also:BM3000 w/ WMC; 2x Ceton ETH 6; OpenDCT
SageTV Extender:3x HD200 1x HD300
Sage TV: 9.2.1, Standard STVi, Comskip Playback, Web Interface, 24 Hour Clock, SRE, YouTube2015, Playon
All in lovely Drexel Hill, PA
Reply With Quote
  #22  
Old 01-21-2019, 10:26 AM
tmiranda's Avatar
tmiranda tmiranda is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jul 2005
Location: Central Florida, USA
Posts: 5,828
Quote:
Originally Posted by jusjoken View Post
I turn mine upside down and no longer have issues.

k
That works if you are in Australia. If you're in the Northern Hemisphere you will need to turn your TV over as well
__________________

Sage Server: 8th gen Intel based system w/32GB RAM running Ubuntu Linux, HDHomeRun Prime with cable card for recording. Runs headless. Accessed via RD when necessary. Four HD-300 Extenders.
Reply With Quote
  #23  
Old 01-21-2019, 08:53 PM
jusjoken jusjoken is offline
Sage Icon
 
Join Date: Dec 2005
Location: Minneapolis MN
Posts: 2,177
Quote:
Originally Posted by tmiranda View Post
That works if you are in Australia. If you're in the Northern Hemisphere you will need to turn your TV over as well
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Lock? alton987 Batch Metadata Tools 1 04-30-2011 07:24 PM
HD300 - Heat and Lock-ups pplatteborse SageTV HD Theater - Media Player 21 02-27-2011 08:07 PM
Parental Lock - Request Lock All Options bsung SageTV Beta Test Software 1 07-16-2010 10:10 AM
DVD Lock ups Mortanis Hardware Support 2 10-28-2005 03:31 PM
Lock ups! 3.0.7 DynamoBen SageTV Beta Test Software 1 08-18-2005 05:57 AM


All times are GMT -6. The time now is 10:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.