SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Software

Notices

SageTV Software Discussion related to the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to the SageTV software application should be posted here. (Check the descriptions of the other forums; all hardware related questions go in the Hardware Support forum, etc. And, post in the customizations forum instead if any customizations are active.)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 07-20-2019, 08:15 AM
tvmaster2's Avatar
tvmaster2 tvmaster2 is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jun 2005
Location: tarana
Posts: 3,474
Quote:
Originally Posted by VCRUser View Post
I couldn't find it to install via the Fire Stick appstore, but easily found it on the web on my computer, and told Amazon to send it to my firestick, which worked. The one problem I'm having is that it doesn't play .mpg file video. It plays everything else. When I had the same issue on my MiBox I sideloaded version 1.35. The Fire stick version is 1.30, and when I tried to sideload 1.35, the install failed. I did find the setting to enable non-appstore apps, so that wasn't the issue. Has anyone had any success with this or with otherwise getting .mpg files to play on the Fire stick? All my recordings come in as .mpg and though I convert most of them within a day or two, as-yet unconverted recordings or recordings in progress are all mpg, so being able to play them would be a big help.
How do you “tell Amazon” to send it to your Firestick?
__________________
Sage 7 server = Gigabyte AMD quad-core - 2 gigs - integrated ATI HD4200 chipset - Seagate/Hitachi Deskstar - HD-PVR - Colossus - Win7 32 bit. HD200 networked. "If you've given up on Weird Al, you've given up on life" - Homer Simpson
Reply With Quote
  #22  
Old 07-20-2019, 09:47 AM
Telecore's Avatar
Telecore Telecore is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Oct 2010
Location: Allen, TX
Posts: 299
Not sure about .mpg, my recordings are .ts and they work - you can change an entry in the sage.properties file to save your recordings as .mpg or .ts. Also, I see that the 4K fire stick has hardware MPEG-2 decoding, but not sure about the non-4K versions. To download the sagetv app, I don't recall the exact procedure by I went to "apps" in the menu, pressed the microphone button and said something like "download sagetv app" and it found it -then I downloaded.
__________________
SageTV-V9(64bit): Win10/i3-4370(headless via RD)/OpenDCT/CetonPCIe6/HDHR-Quatro/HD300(x6) on Frontier FIOS
AndroidTV+Miniclient: Nvidia Shield(x3)/FireTV-4K(x3) WMC: Win7/i3-3220(headless)/CetonPCIe6/Xbox360(x4)
Retired: Hauppauge QuadHD/HDHR Prime/CetonPCIe4/AvermediaDuet/HD-PVR/USB-UIRT
Reply With Quote
  #23  
Old 07-20-2019, 11:02 AM
btrcp2000 btrcp2000 is offline
Sage Fanatic
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 866
[QUOTE=

consumer.dynamic.default=opendct.consumer.FFmpegTransSageTVConsumerImpl
[/QUOTE]

the only line I have that didn't match was this one. I shut down both the sage and opendct dockers, adjusted the opendct.properties file to the above, and start opendct docker. Checked properties file again, and it has retained the FFmpeg changed. When I start the sage docker, I watched in notepad++ as the opendct properties file gets rolled back to:

consumer.dynamic.default=opendct.consumer.MediaServerConsumerImpl

I have never understood anything about transcoding, remuxing, etc. Is there some kind of program or something I have to put in place somewhere, or a setting in the sage props file?
__________________
[size=1]Current Server:V9 UNRAID Docker, SuperMicro x9dri-LNF4+, 32 GB ECC, 2x Xeon e5-2660v2, storage array 6TB, 2 Dish r5000HD tuners, 1 HDHomerun Quatro, 1 HDHomerun Extend
4 Nvidia Shield TVs with Miniclient
Reply With Quote
  #24  
Old 07-20-2019, 04:50 PM
Telecore's Avatar
Telecore Telecore is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Oct 2010
Location: Allen, TX
Posts: 299
That sounds right - not sure why the settings wouldn't stick - I am attaching my entire Opendct file in case that helps (note: I have a Ceton PCIe6 which I am using, a HDHR Quatro which I am using but also a HDHR Prime=not using and HDTC-2US=not using - so some entries in there don't matter) - the other thing is make sure when you setup video sources that you use the OpenDCT versions of the tuners - you may have two entries for the HDHR products).
Transcoding would be changing the video from MPEG-2 to MPEG-4 for example - you probably don't want to do that, as most CPUs can only peform one or two transcodes in real-time - transcoding is handled by FFMPEG in OpenDCT, so the empty transcode profile = FFMPEG re-mux (basically re-frames the video/audio data) - you don't need another program in the middle it is handled by OpenDCT - you can try asking for help in the OpenDCT thread too.
Attached Files
File Type: txt opendct.properties.txt (108.3 KB, 16 views)
__________________
SageTV-V9(64bit): Win10/i3-4370(headless via RD)/OpenDCT/CetonPCIe6/HDHR-Quatro/HD300(x6) on Frontier FIOS
AndroidTV+Miniclient: Nvidia Shield(x3)/FireTV-4K(x3) WMC: Win7/i3-3220(headless)/CetonPCIe6/Xbox360(x4)
Retired: Hauppauge QuadHD/HDHR Prime/CetonPCIe4/AvermediaDuet/HD-PVR/USB-UIRT
Reply With Quote
  #25  
Old 07-20-2019, 05:53 PM
nyplayer nyplayer is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,060
Quote:
Originally Posted by Telecore View Post
That sounds right - not sure why the settings wouldn't stick - I am attaching my entire Opendct file in case that helps (note: I have a Ceton PCIe6 which I am using, a HDHR Quatro which I am using but also a HDHR Prime=not using and HDTC-2US=not using - so some entries in there don't matter) - the other thing is make sure when you setup video sources that you use the OpenDCT versions of the tuners - you may have two entries for the HDHR products).
Transcoding would be changing the video from MPEG-2 to MPEG-4 for example - you probably don't want to do that, as most CPUs can only peform one or two transcodes in real-time - transcoding is handled by FFMPEG in OpenDCT, so the empty transcode profile = FFMPEG re-mux (basically re-frames the video/audio data) - you don't need another program in the middle it is handled by OpenDCT - you can try asking for help in the OpenDCT thread too.
Just took a gander at your properties file it looks corrupted ... You might want to delete and recreate it.

What is this ?
Code:
\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u
__________________
Windows 10 I3 Dual Core 3.0 Server, SageTV9... OpenDCT with 2 HDHRPrimes and 4 HDHRconnects for a total of 14 Tuners.
Reply With Quote
  #26  
Old 07-20-2019, 07:12 PM
VCRUser VCRUser is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 262
Quote:
Originally Posted by tvmaster2 View Post
How do you “tell Amazon” to send it to your Firestick?
On the computer, I found the app, and when I asked to "get" it, there was an option somewhere to send it to the fire stick. I couldn't find it via the Fire Stick interface, but maybe just didn't use the right magic words to search for it. I tried "SageTV Miniclient" "Find SageTV" etc.
__________________
Server: Windows 7 SP1; 4gb RAM; 2TB SATA. Dell GX745. Inputs: Haup. 850 & 950Q on ATSC; Haup 1600 on ATSC & Comcast DTA with USBUIRT. Haup 1800 on ATSC. Sage 9.
Reply With Quote
  #27  
Old 07-20-2019, 07:16 PM
VCRUser VCRUser is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 262
Quote:
Originally Posted by Telecore View Post
Not sure about .mpg, my recordings are .ts and they work - you can change an entry in the sage.properties file to save your recordings as .mpg or .ts. Also, I see that the 4K fire stick has hardware MPEG-2 decoding, but not sure about the non-4K versions.
I have the non-4K version, just bought for Prime Day & just set up, after receiving earlier this week. Where in sage.properties do you set up .ts as the format? And will that work for all kind of tuners or only the OTA ones? Any downside to saving as .ts, assuming I can get it enabled?

I'm still looking into side-loading 1.35, which fixed the same problem on my Mi Box. I tried on the Fire Stick, but the installation failed.
__________________
Server: Windows 7 SP1; 4gb RAM; 2TB SATA. Dell GX745. Inputs: Haup. 850 & 950Q on ATSC; Haup 1600 on ATSC & Comcast DTA with USBUIRT. Haup 1800 on ATSC. Sage 9.
Reply With Quote
  #28  
Old 07-20-2019, 08:37 PM
tvmaster2's Avatar
tvmaster2 tvmaster2 is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jun 2005
Location: tarana
Posts: 3,474
Quote:
Originally Posted by VCRUser View Post
On the computer, I found the app, and when I asked to "get" it, there was an option somewhere to send it to the fire stick. I couldn't find it via the Fire Stick interface, but maybe just didn't use the right magic words to search for it. I tried "SageTV Miniclient" "Find SageTV" etc.
thanks, after searching for about two hours I found it. duh. lol
__________________
Sage 7 server = Gigabyte AMD quad-core - 2 gigs - integrated ATI HD4200 chipset - Seagate/Hitachi Deskstar - HD-PVR - Colossus - Win7 32 bit. HD200 networked. "If you've given up on Weird Al, you've given up on life" - Homer Simpson
Reply With Quote
  #29  
Old 07-21-2019, 08:58 AM
Telecore's Avatar
Telecore Telecore is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Oct 2010
Location: Allen, TX
Posts: 299
Quote:
Originally Posted by nyplayer View Post
Just took a gander at your properties file it looks corrupted ... You might want to delete and recreate it.

What is this ?
Code:
\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u0000\u
Good question - I saw that but it is on a single line and since everything is working great, I am ignoring it for now. I didn't put it in there.
__________________
SageTV-V9(64bit): Win10/i3-4370(headless via RD)/OpenDCT/CetonPCIe6/HDHR-Quatro/HD300(x6) on Frontier FIOS
AndroidTV+Miniclient: Nvidia Shield(x3)/FireTV-4K(x3) WMC: Win7/i3-3220(headless)/CetonPCIe6/Xbox360(x4)
Retired: Hauppauge QuadHD/HDHR Prime/CetonPCIe4/AvermediaDuet/HD-PVR/USB-UIRT
Reply With Quote
  #30  
Old 07-24-2019, 09:17 PM
ojones ojones is offline
Sage User
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 27
Report on recent Sony TVs for SageTV Miniclient

I know I'm going back to one of the earlier posts in this chain but I've had very good luck using recent Sony smart TVs running AndriodTV to run the mini client.

Our streams are care of Verizon FIOS to Ceton cablecard (ethernet) remuxed by ENE's OpenDCT magic. Here's the kicker - we've been able to stream both live and recorded TV in full HD over out site-to-site VPN from PA to a remote island in SC.

The download (Comcast) endpoint registers 75-150Mb/s file transfers at 45-65ms ping times. Admittedly if ping times peak over 100ms things get funky...

Frankly the Sony TV has worked better for us than the Shield in testing with recent versions. Go Stuckless!
Reply With Quote
  #31  
Old 07-25-2019, 07:01 AM
NetworkGuy NetworkGuy is offline
Sage Expert
 
Join Date: Dec 2009
Location: Central NJ
Posts: 678
Quote:
Originally Posted by ojones View Post
I know I'm going back to one of the earlier posts in this chain but I've had very good luck using recent Sony smart TVs running AndriodTV to run the mini client.

Our streams are care of Verizon FIOS to Ceton cablecard (ethernet) remuxed by ENE's OpenDCT magic. Here's the kicker - we've been able to stream both live and recorded TV in full HD over out site-to-site VPN from PA to a remote island in SC.

The download (Comcast) endpoint registers 75-150Mb/s file transfers at 45-65ms ping times. Admittedly if ping times peak over 100ms things get funky...

Frankly the Sony TV has worked better for us than the Shield in testing with recent versions. Go Stuckless!
Do you know what model Sony TV you are using? I tested it a few version back with a Sony XBR-65X850D and had performance problem.
__________________
Server: Intel Core i5-3330 CPU @3.00GHz; 8GB (2 x 4GB) PC3-12800 DDR3 1600MHz; 3-1TB WD Blue SATA 6.0Gb/s 64 MB Cache 7200RPM HDD; Windows 7; SageTV 9
Tuner: (2) HDHomeRun Prime
Client: HD300; Onkyo TX-SR607; Sony XBR-65X850D
Client: HD300; Samsung UN46B7000
Client: Nexus Player / Mini-Client; Sony KDL-32L4000
Client: SageTV Placeshifter 7
Client: SageTV Client 9
Reply With Quote
  #32  
Old 08-25-2019, 01:00 PM
PeteCress's Avatar
PeteCress PeteCress is offline
Sage Fanatic
 
Join Date: Jan 2009
Location: Paoli, PA - USA, AKA "The Navel Of The Universe"
Posts: 797
Quote:
Originally Posted by btrcp2000 View Post
Sage is still the best way to control commercials and watch sports, so it's not going anywhere in our house.
Do you still use Sage to watch ripped movies?

Maybe it's just me, but Kodi's movie-watching UI doesn't even seem close to Sage's.
__________________
Server: SageTV 7, Windows 7, Intel i7 @3.5GHz, 8 GB RAM, 80-gig SSD drive
Clients: HD200*4 over Cat5e Ethernet + Asus Zen running Client over WiFi-ac + 1 HD200 remote at another residence
Plugins: (none yet, looking for recommendations)
Storage: NetGear Ultra-6 NAS 10 TB total w/dual redundancy. Plus (3) 2-tb local drives for RecordedTV.
Capture: 3 Silicon Dust HomeRun tuner boxes (6 tuners total)
Program Source: OTA antenna
Reply With Quote
  #33  
Old 08-26-2019, 07:57 PM
btrcp2000 btrcp2000 is offline
Sage Fanatic
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 866
Yes, but I can't say I've exhaustively looked for better options. I have plex, but really just use it for pictures. We dont watch movies all that often. I do like Sage's ability via BMT and Gemstone to separate movies from TV no matter the source or folder.
__________________
[size=1]Current Server:V9 UNRAID Docker, SuperMicro x9dri-LNF4+, 32 GB ECC, 2x Xeon e5-2660v2, storage array 6TB, 2 Dish r5000HD tuners, 1 HDHomerun Quatro, 1 HDHomerun Extend
4 Nvidia Shield TVs with Miniclient
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Android Mini Client on Oreo WillCS SageTV Clients Development 88 08-30-2018 11:16 AM
Android Mini Client & DTS Audio? will SageTV Clients Development 2 04-02-2018 08:03 AM
Android Mini-Client UI Freeze KarylFStein SageTV Clients Development 5 07-06-2017 12:38 PM
[Android Mini Client] Integrate with Android TV 'Live Channels' dinki SageTV Clients Development 11 01-31-2016 09:43 AM
XBMC for Android viable alternative? heffe2001 General Discussion 38 08-08-2012 09:48 AM


All times are GMT -6. The time now is 10:25 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.