SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV v7 Customizations > Phoenix

Notices

Phoenix This forum is for discussing the user-created Phoenix custom interface for SageTV.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-03-2011, 05:45 AM
Hunter69 Hunter69 is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 301
Pheonix error please help

I can't seem to find posts in regards to the following error and its solution:

Error-Pheonix Error
Error in vfs file:.\stv\Pheonix\vfs\vfs.xml;Attribute "name" is required and must be specified for element typw "source".

The only post I could find similar to this is this one:

Pheonix error

I followed the instruction but cannot get rid of the above error.

I really appreciate any help.
__________________
Server: Antec 300, AMD Phenom 9750, 4 gig ram, 4 tb-with pooled recording , Lite on Blu-ray drive
Tuners: 2 HD-PVR, 1 HDHR
Clients: 2 HD200
Reply With Quote
  #2  
Old 10-03-2011, 03:23 PM
stuckless's Avatar
stuckless stuckless is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2007
Location: London, Ontario, Canada
Posts: 9,681
Sounds like you have an old version of the xml file or xml validation file (dtd file).

Did you try to uninstall phoenix-core and re-install to see if the issue goes away?
Reply With Quote
  #3  
Old 10-03-2011, 08:21 PM
Hunter69 Hunter69 is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 301
I followed your instructions in the thread that I linked to, as soon as I reinstall I get the error. I did not get the error until the most recent upgrade.

Thanks for taking the time to help.

Quote:
Originally Posted by stuckless View Post
Sounds like you have an old version of the xml file or xml validation file (dtd file).

Did you try to uninstall phoenix-core and re-install to see if the issue goes away?
__________________
Server: Antec 300, AMD Phenom 9750, 4 gig ram, 4 tb-with pooled recording , Lite on Blu-ray drive
Tuners: 2 HD-PVR, 1 HDHR
Clients: 2 HD200
Reply With Quote
  #4  
Old 10-04-2011, 04:09 AM
Graygeek Graygeek is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Mar 2008
Location: Northeastern NC
Posts: 193
Quote:
Originally Posted by Hunter69 View Post
I followed your instructions in the thread that I linked to, as soon as I reinstall I get the error. I did not get the error until the most recent upgrade.

Thanks for taking the time to help.
+1
Reply With Quote
  #5  
Old 10-04-2011, 09:50 AM
stuckless's Avatar
stuckless stuckless is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2007
Location: London, Ontario, Canada
Posts: 9,681
Given that vfs.xml has been removed from the packages, it seems odd, that after uninstalling and re-installing phoenix-core that you'd still get the error.

I'd remove the vfs.xml and restart the server. But, given that you are getting error it seems as though the plugin extraction process is failing to do the update, so it's hard to say what other issues you'll experience.
Reply With Quote
  #6  
Old 10-04-2011, 10:18 PM
Hunter69 Hunter69 is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 301
So can I just delete the file?

Thanks for your time
__________________
Server: Antec 300, AMD Phenom 9750, 4 gig ram, 4 tb-with pooled recording , Lite on Blu-ray drive
Tuners: 2 HD-PVR, 1 HDHR
Clients: 2 HD200
Reply With Quote
  #7  
Old 10-05-2011, 06:27 AM
stuckless's Avatar
stuckless stuckless is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2007
Location: London, Ontario, Canada
Posts: 9,681
Quote:
Originally Posted by Hunter69 View Post
So can I just delete the file?

Thanks for your time
I would, especially if you have an x-vfs.xml in there as well.
Reply With Quote
  #8  
Old 10-05-2011, 09:18 AM
Hunter69 Hunter69 is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 301
So are these the steps I should follow:

Stop the sage service.
Delete the file.
STart the sage service.

or should I

uninstall pheonix core
stop sage service
delete file
start sage
reinstall pheonix core
__________________
Server: Antec 300, AMD Phenom 9750, 4 gig ram, 4 tb-with pooled recording , Lite on Blu-ray drive
Tuners: 2 HD-PVR, 1 HDHR
Clients: 2 HD200
Reply With Quote
  #9  
Old 10-05-2011, 02:04 PM
stuckless's Avatar
stuckless stuckless is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2007
Location: London, Ontario, Canada
Posts: 9,681
Quote:
Originally Posted by Hunter69 View Post
So are these the steps I should follow:

Stop the sage service.
Delete the file.
STart the sage service.

or should I

uninstall pheonix core
stop sage service
delete file
start sage
reinstall pheonix core
Both will work... but you don't even need to stop the service...
1. delete the file
2. in BMT web ui, refresh configurations
Reply With Quote
  #10  
Old 10-05-2011, 06:08 PM
Graygeek Graygeek is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Mar 2008
Location: Northeastern NC
Posts: 193
Quote:
Originally Posted by stuckless View Post
Both will work... but you don't even need to stop the service...
1. delete the file
2. in BMT web ui, refresh configurations
Been on business travel, following this thread. Hope to try this over weekend after I get back. Been getting this error since last pheonix core update.

Thanks stuckless
Reply With Quote
  #11  
Old 10-19-2011, 05:01 AM
Graygeek Graygeek is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Mar 2008
Location: Northeastern NC
Posts: 193
Deleting the file did the trick! Thanks again Stuckless
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sagetv and Pheonix rnadeau Phoenix 0 09-23-2011 05:04 PM
Pheonix folder changed rickybee Batch Metadata Tools 2 07-31-2011 01:16 PM
Pheonix fanart file location TonyT SageTV v7 Customizations 14 04-19-2011 12:09 PM
6.4.5 doesn't install: error 1904 DLL registration error snipeman SageTV Beta Test Software 9 07-11-2008 02:31 PM
ERROR: sage.PlaybackException: Error (-4,0x8004022f): Boxpin SageTV Software 3 08-15-2006 08:23 PM


All times are GMT -6. The time now is 11:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.