SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV v7 Customizations > Diamond

Notices

Diamond This forums is for discussing the user-created Diamond plugin for SageTV.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-17-2012, 09:45 PM
darcilicious's Avatar
darcilicious darcilicious is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jul 2009
Location: Venus
Posts: 1,306
Stupid Question of the Week ("Use Enter for Recording Options")

I'm not sure if this is a Diamond setting or a regular old SageTV but I'm sure somebody here can point me in the right direction.

For the life of me, I can't seem to find where to set "User Enter for Recording Options" vs "Use Enter for Airing Options" that can be used in at least two places: first and foremost in the program guide when selecting a program, I don't want to automatically tune/record the program I want the dialog that comes with the basic or advanced recording options. I have it set this way on one PC client but not the other. Similarly on the Recording Detail screen, using Enter can either bring up the Options dialog (first client) with "Watch Now", "Record Options", etc. or just start playback (second client).

Thanks!
__________________
SageTV Server 7.1.x w/Gemstone and Plex Home Theater v1.0.10 w/PlexPass
HD-PVR w/v1.5.6 drivers / Hauppauge IR blaster / FiOS Extreme HD / Motorola QIP6200 / SPDIF+720p Fixed Output
on HP Media Center 8400F (Phenom 9500 QuadCore 2.2GHz, nVidia GeForce 8500 GT)
via Olevia 247TFHD/Onyko TX-SR606/Harmony 550/HP MediaSmart EX490 WHS w/12TB
Plex Media Server v0.9.9.5 on HP Touchsmart Envy 23 d16qd
Sonos Play:3, Connect / SimpleTV v2 / Roku 2 XS+Plex / iPhone 5 / iPad 2
Reply With Quote
  #2  
Old 01-21-2013, 09:03 AM
gagis gagis is offline
Sage User
 
Join Date: May 2009
Location: Montreal
Posts: 6
If anybody has the answer for this question, please post it!!!! I just rebuilt my HTPC and I also can't for the life of me remember how to set this up.

Please, anyone?

Thanks
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"Squashed" "TV" options under HD200 Sage 7 Savage1701 SageTV Media Extender 3 12-06-2010 08:32 PM
Navigate to "options" and "weather icon".. etc.. Fastrack SageTV Beta Test Software 10 05-29-2010 10:15 AM
"Not Manual Recording" filtering doesn't work in SageTV's "Upcoming Movies" menu vince100 SageTV Customizations 3 11-23-2009 03:56 PM
Firewire "Enter" command on SA4250 haxer11 Hardware Support 12 08-04-2009 07:51 PM
How to enter "server address" w/my dyndns info? IVB SageTV Placeshifter 15 12-16-2007 06:35 PM


All times are GMT -6. The time now is 07:04 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.