SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Hardware Support > Hardware Support

Notices

Hardware Support Discussions related to using various hardware setups with SageTV products. Anything relating to capture cards, remotes, infrared receivers/transmitters, system compatibility or other hardware related problems or suggestions should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-24-2007, 04:07 AM
impro impro is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: May 2006
Posts: 268
Strange red lines only on sage?

Somebody else seen that?
Thanks
Attached Images
File Type: jpg untitled.JPG (131.5 KB, 130 views)
File Type: gif untitled.GIF (344.0 KB, 126 views)

Last edited by impro; 09-24-2007 at 04:14 AM.
Reply With Quote
  #2  
Old 09-24-2007, 05:01 AM
impro impro is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: May 2006
Posts: 268
also when I drag another window the lines become bigger.
Attached Images
File Type: jpg drop.JPG (239.8 KB, 101 views)
Reply With Quote
  #3  
Old 09-24-2007, 05:10 AM
impro impro is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: May 2006
Posts: 268
suddenly sage crashed and disappeared.
I started again and was getting no signal even though I am using SVIDEO.
Deleted the source in sage and reinstalled it.Everything fine.still have the red lines.
Attached Images
File Type: jpg after crash.JPG (158.9 KB, 112 views)

Last edited by impro; 09-24-2007 at 05:16 AM.
Reply With Quote
  #4  
Old 09-24-2007, 09:04 AM
Opus4's Avatar
Opus4 Opus4 is offline
Administrator
 
Join Date: Sep 2003
Location: NJ
Posts: 19,596
I think I would check the video card drivers and hardware.

- Andy
__________________
SageTV Open Source v9 is available.
- Read the SageTV FAQ. Older PDF User's Guides mostly still apply: SageTV V7.0 & SageTV Studio v7.1.
- Hauppauge remote help: 1) Basics/Extending it 2) Replace it 3) Use it w/o needing focus
- HD Extenders: A) FAQs B) URC MX-700 remote setup
Note: This is a users' forum; see the Rules. For official tech support fill out a Support Request.
Reply With Quote
  #5  
Old 09-24-2007, 02:46 PM
impro impro is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: May 2006
Posts: 268
Thanks.
Swapped the card with 8600gt and lost the lines.
Sage still closes when full screen mode is enabled and I double click for full screen.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Strange Hesitation problems with Sage Server srothwell SageTV Software 5 05-18-2006 03:35 PM
Sage deletes all recordings made with HD tuner Jesse SageTV Software 23 02-09-2006 09:35 AM
strange audio problem! DCipher SageTV Customizations 0 01-29-2006 08:22 PM
Sage is case sensitive with unc paths? lovingHDTV SageTV Software 2 01-26-2006 10:13 AM


All times are GMT -6. The time now is 01:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.