SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV International User Forums > SageTV United Kingdom

Notices

SageTV United Kingdom SageTV and SageTV Recorder Users from the UK - This forum is for you to post about specific issues using SageTV software in the UK.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-17-2017, 05:27 PM
pschweig pschweig is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: May 2004
Location: Watford, United Kingdom
Posts: 160
Schedules Direct lineup choice

Hi

When I set up the Schedules Direct EPG via the native sagetv JSON interface I couldn't see a lineup called Freeview so I chose Freesat - extended lineup as that seemed like the best match. It turns out that there are channels on Freeview that aren't on freesat e.g. Dave and C4+1 HD.

Does anyone know if there is a freeview line up on SD? Is it possible to add specific channels to my SD lineup?

thanks
__________________
Server
Sage 9||Silverstone GD09||Intel Core i5 6400||8GB DDR4||Intel integrated graphics||250GB SSD System disk||2TB recording disk||2TB media disk||1 TBS 6205 DVB-t2 quad tunrer||Schedules Direct EPG
Reply With Quote
  #2  
Old 04-18-2017, 02:15 AM
rickgillyon's Avatar
rickgillyon rickgillyon is offline
Sage Icon
 
Join Date: Sep 2005
Location: Whitley Bay, England
Posts: 1,943
For some daft reason, SD renamed all the Freeview lineups Youview, which is some branded version of Freeview with extra channels. I'm guessing not being in the UK, they don't realise that this is a minor version of Freeview that most people won't recognise...
__________________
unRAID Server: Intel Core i5 7600K, 16GB DDR4, 2x512GB PCIe M.2 Cache Pool, 2x4TB SATA3 Parity Drive, 2x3TB + 1x4TB SATA Array, 1x TBS 6284 PCIe DVB-T2 Quad, 2x TBS 6205 PCIe DVB-T Quad, Cable TV from TBS2603 sat/IP, IPTV via Telly & node-ffmpeg-mpegts-proxy, unRAID 6.6.6, TVheadend for recording back end, OpenDCT, SDEPG, SageTV 9
Clients: 3 Nvidia Shields, 2 Android Miniclients (Amlogic S905X), 3 Win10 Pro PC Clients
Reply With Quote
  #3  
Old 04-18-2017, 04:04 PM
pschweig pschweig is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: May 2004
Location: Watford, United Kingdom
Posts: 160
Ah yes I can see Youview now. Not sure why it didn't show before - I don't think it was accepting my postcode as valid. Just tried again with this property set

Code:
sdepg_core/disable_regex=true
and Youview was on the SD lineup list this time.

Oh well - guess I'll be renumbering all my channels again
__________________
Server
Sage 9||Silverstone GD09||Intel Core i5 6400||8GB DDR4||Intel integrated graphics||250GB SSD System disk||2TB recording disk||2TB media disk||1 TBS 6205 DVB-t2 quad tunrer||Schedules Direct EPG
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to Migrate to Schedules Direct? reggie14 SageTV EPG Service 51 10-15-2017 07:34 PM
Plugin: Schedules Direct EPG (not for v9) Slugger SageTV v7 Customizations 851 07-19-2017 07:48 AM
schedules direct garbled epg pschweig SageTV EPG Service 16 04-17-2017 05:28 PM
Using Schedules Direct in UK jamesdisco SageTV United Kingdom 28 02-06-2017 11:54 AM
Schedules Direct or what? Ryel SageTV EPG Service 6 01-25-2008 03:03 PM


All times are GMT -6. The time now is 04:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.