SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV Clients Development

Notices

SageTV Clients Development This forum is for discussions relating to SageTV Open Source Clients Development.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-21-2019, 11:01 PM
Galaxysurfer Galaxysurfer is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jun 2009
Location: Calgary, AB CANADA
Posts: 276
Android client 1.4.3 lost connection

Not sure what happened but after a security update on my phone running Pie I can't seem to connect to server now! What can I do to fix this?
Reply With Quote
  #2  
Old 11-22-2019, 04:49 AM
stuckless's Avatar
stuckless stuckless is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2007
Location: London, Ontario, Canada
Posts: 9,555
Quote:
Originally Posted by Galaxysurfer View Post
Not sure what happened but after a security update on my phone running Pie I can't seem to connect to server now! What can I do to fix this?
I would try these things...

- Kill the app (not just close it) (or reboot phone again)
or
- Clear app cache for that app (means you have to set it up again)
or
- Remove the the app, and reinstall

Other things to look/try

-Nor sure if you are running some other vpn software on your phone, but, i'd check anything that might interfere with network.

-I'd verify that the IP of the server hasn't somehow changed

-I'd verify that my phone and the sagetv are still on the same network.

-I'd try to open a browser from the phone to sage web see if you can access that.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
the connection to the SageTV service has been lost. The connection will be rest aboli tvmaster2 SageTV Software 2 12-05-2016 09:23 PM
Client Connection to Server Lost [RESOLVED] nwboater SageTV Beta Test Software 10 10-10-2010 04:27 PM
Installed MVP under 4.1.6 - no connection and lost client wrwaugh SageTV Media Extender 13 02-09-2006 05:02 PM
Wireless G, Network Client Connection Lost(Possible Bug?) hybridmedia SageTV Software 6 09-22-2004 08:38 PM
Client Connection lost msg with 2.0.13 ben_gb SageTV Beta Test Software 1 02-25-2004 09:44 AM


All times are GMT -6. The time now is 03:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.