SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Software

Notices

SageTV Software Discussion related to the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to the SageTV software application should be posted here. (Check the descriptions of the other forums; all hardware related questions go in the Hardware Support forum, etc. And, post in the customizations forum instead if any customizations are active.)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-30-2009, 09:33 AM
rdefino rdefino is offline
Sage Fanatic
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 771
Problem when running in Win7 64bit

I have sagetv running on win7 32bit fine. So Loaded up a drive with win7 64 bit and installed sage and then copied over my wiz.bin & properties file. But sage won't see my recording. Then I was a sagetv directory under the programs files too so I copied the wiz.bin file to it. Still won't see my recording.

Any thought?

Thanks
__________________
SageTv server: 2008 64 BIT R2, Asus MN2-E, AMD dual core 4200, 4gb ram, Promise raid 5 8TB, 80gb Sata boot drive w/OS, 2/ dual tuner HDhomeruns, HD-PVR

3/HD-100's, 1/HD-200
Reply With Quote
  #2  
Old 11-30-2009, 12:47 PM
Rico66 Rico66 is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 407
Default installations of 32 bit apps end up under program files (x86). So unless you changed your installation path sage is now under program files (x86)\sagetv, whereas your sage.properties file still has references to program files\sagetv. Therefore you will need to edit the properties file to fix this.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem with Win7, SageTV Service, and WHS AzJazz SageTV Software 2 11-08-2009 05:01 PM
Anyone running 64bit with SageTV on Linux? bcjenkins SageTV Linux 74 07-05-2009 12:59 AM
Deleting while shows are running problem. TheraEdge SageTV Software 1 09-11-2007 12:25 PM
To 64bit or not to 64bit teknubic Hardware Support 19 07-25-2006 10:57 AM
Problem running Sage as Service Hector SageTV Beta Test Software 0 10-17-2004 03:17 AM


All times are GMT -6. The time now is 09:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.