SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Hardware Support > Hardware Support

Notices

Hardware Support Discussions related to using various hardware setups with SageTV products. Anything relating to capture cards, remotes, infrared receivers/transmitters, system compatibility or other hardware related problems or suggestions should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-24-2010, 06:33 PM
dvd_maniac's Avatar
dvd_maniac dvd_maniac is offline
Sage Icon
 
Join Date: Mar 2004
Location: New England
Posts: 1,899
Hauppauge 2250 no channels in Win7 64bit

I have a dual boot system with XP-Pro 32bit and WIN7 64bit. I tried a complete scan and it found no channels. I copied the frq and scn files from the XP install and still no luck...
I have the latest version of Sage install and this is a fresh install on Win7 Enterprise 64bit
__________________
If this doesn't work right, Then:
"I'm going to blow up the Earth!"
Reply With Quote
  #2  
Old 03-24-2010, 06:53 PM
HelenWeathers's Avatar
HelenWeathers HelenWeathers is offline
Sage Icon
 
Join Date: Aug 2008
Location: Miami, Florida
Posts: 1,321
Are you running the drivers that MS loaded during the install or the drivers from the Hauppauge web site?

IIRC, I had problems with the MS drivers but ended up OK with the Hauppauge drivers.

I was doing OTA ATSC only (you didn't mention ATSC vs QAM). And I'm on Win 7 32bit.

EDIT: This whole thread is on the 2250 but much of it is from before Win 7. But there's some info a bit before and after this post:
http://forums.freytechnologies.com/f...&postcount=147
__________________
Server: SageTV 9, Win10/32, Intel DP55KG Mb, Intel QC i5 2.66GHz , 4GB 1333MHz DDR3 SDRAM, 2 Hauppauge 2255s for 4 OTA ATSC tuners, HDHRPrime w Comcast, 3 STP-HD300s 20101007-0 firmware, nVidia Shield. Java v7u55. Plugins:SD EPG, OpenDCT

Last edited by HelenWeathers; 03-24-2010 at 07:41 PM.
Reply With Quote
  #3  
Old 03-28-2010, 09:34 AM
QuasiInsomniac QuasiInsomniac is offline
Sage User
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 58
Exact same problem. Any solution to this yet? Ironic the timing isnt it? I am using the Hauppauge drivers.

I have Win 7 64-bit with a HVR-1800 and HVR-2250. The 1800 sees QAM channels fine, but a scan with the 2250 yields no results. I have also copied the freq files over.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Newbie setup question - 2250, Win7 x64 hijakk Hardware Support 5 03-14-2010 01:00 PM
hvr 2250 analog recording quality w7 64bit? JonTom Hardware Support 1 12-06-2009 03:55 PM
Problem when running in Win7 64bit rdefino SageTV Software 1 11-30-2009 12:47 PM
Hauppauge 2250 and recording 2 channels from cable box bphillips41 Hardware Support 10 06-13-2009 07:20 AM
Server 2003 64bit drivers for hauppauge 1800?? CaptSammy Hardware Support 0 02-16-2008 07:45 PM


All times are GMT -6. The time now is 02:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.