SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Hardware Support > Hardware Support

Notices

Hardware Support Discussions related to using various hardware setups with SageTV products. Anything relating to capture cards, remotes, infrared receivers/transmitters, system compatibility or other hardware related problems or suggestions should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-24-2006, 04:23 PM
cineburk cineburk is offline
Sage User
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 20
What is the difference between a 6200 and 6600

I currently have an NVIDIA 6200, and have the oppurtunity to upgrade to a 6600. I use both an ATI based capture card, and a Fusion 5 Lite for HDTV, with the Purevideo drivers. I'm running the VGA out to my 55" HDTV (analog) at 1080i. I use the overlay, because I get choppy HD playback using VMR.

Would it be worth the effort, or will there be no difference in the picture quality?
Reply With Quote
  #2  
Old 07-25-2006, 06:13 AM
garyellis garyellis is offline
Sage Expert
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 511
I don't have an answer to your question, but I have another question..I also have a 6200. I output it at 480i even though my TV will handle1080i through component cables. Is your TV 16x9 or 4x3? If 4x3, when you use 1080i do you get 16x9 going through component? or 4x3 full screen? if 4x3full screen, what settings are you using to get that?

Thanks,

Gary
Reply With Quote
  #3  
Old 07-25-2006, 07:15 AM
blade blade is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 2,500
Here is a chart breaking down the features of each.
Reply With Quote
  #4  
Old 07-25-2006, 11:08 AM
cineburk cineburk is offline
Sage User
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 20
My TV is a 55" 16x9 HDTV with a VGA input, so I just run the video over a VGA cable, and use the custom resolution of 1080i that comes with the NVIDIA driver. I have the aspect ratio in SageTV set to "source", so HD content is 16x9, and SD content is 4x3, with gray bars on the sides.

Last edited by cineburk; 07-25-2006 at 11:10 AM.
Reply With Quote
  #5  
Old 07-25-2006, 11:50 AM
Humanzee's Avatar
Humanzee Humanzee is offline
Sage Fanatic
 
Join Date: Sep 2004
Location: North Idaho
Posts: 752
The difference is about 400 right? Just kidding, I have a 6600gt and I still have to run in overlay. If you are getting the 6600 for free, then its a no brainer. Otherwise I'd wait and build a new system after the HDCP compliant cards become readily available and cheaper.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 03:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.