SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Software

Notices

SageTV Software Discussion related to the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to the SageTV software application should be posted here. (Check the descriptions of the other forums; all hardware related questions go in the Hardware Support forum, etc. And, post in the customizations forum instead if any customizations are active.)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-05-2004, 07:56 AM
DIBU's Avatar
DIBU DIBU is offline
Sage Expert
 
Join Date: Jul 2004
Location: Germany / Hessen / RheinMain
Posts: 512
Send a message via Skype™ to DIBU
Run Sage on this PC

Pentium III-500 / 512MB Ram / 10GB HD Boot / 60GB HD Work / PVR250 / VGA-Sound on board.

Works great and it is a passiv cool system. no fan..absolute silence.

cu
DIBU
Reply With Quote
  #2  
Old 07-05-2004, 09:40 AM
Bathel Bathel is offline
Sage User
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 35
Re: Run Sage on this PC

Quote:
Originally posted by DIBU
Pentium III-500 / 512MB Ram / 10GB HD Boot / 60GB HD Work / PVR250 / VGA-Sound on board.

Works great and it is a passiv cool system. no fan..absolute silence.

cu
DIBU
Interesting ... i run a P-III 800 with 384MB ram ... with a PVR-350. It runs smooth for the most part, however when I ran Sage on a lesser system I got some pauses about one or two per 30 min show ... 1 to 2 sec pause ... I assumed it was because I was running below spec of the software with a PIII celeron 400 ... do you see any pauses with your system ?
Reply With Quote
  #3  
Old 07-05-2004, 11:04 AM
DIBU's Avatar
DIBU DIBU is offline
Sage Expert
 
Join Date: Jul 2004
Location: Germany / Hessen / RheinMain
Posts: 512
Send a message via Skype™ to DIBU
no pause

my pc is an old compaq presario desktop and he works only in streaming (server) mode. i watch the recordings with my laptop (wlan) and the svhs output to the tv. remote controll over a the ir-port on the laptop. the output is verry verry good. the server is only on 2% cpu when i watch live-tv or records or mp3 or pictures. i think this model (server) is verry good pc and i have by this pc over the internet for 50 Dollar (not new pc).

i can post the model.

ps: i have this time watch tv and records directly on the server...great..no pauses no problems.

cu
dibu
Reply With Quote
  #4  
Old 07-05-2004, 09:14 PM
insomniac's Avatar
insomniac insomniac is offline
Sage Icon
 
Join Date: May 2003
Location: Concord, Ca.
Posts: 1,104
Compaq+good=oxymoron :P
__________________
If you're not cheating, your not trying...

My sage rigs:
Server - Windows 2003, Intel 865 PERLL w/ P4 3.2g 1gb ram, 3-PVR250, 3-PVRUSB's, 1 Skystar2, 1 twinhan 102g, 1 starbox DVB-S Cards. Evo network QAM encoder. 1.2TB storage 6.x server + MTSAGE for DVB
Client 1/Master BR - MediaMVP running a 30" Olevia LCD TV.
Client 2/Front Room - Shuttle ST61G4 XPC 1gig ram, 60gb HD, BTC9019 wireless keyboard/mouse & Harmony 880. 6.x client. GF6600GT driving a Sony WEGA 55" rear projection tv.
Reply With Quote
  #5  
Old 07-06-2004, 01:01 AM
DIBU's Avatar
DIBU DIBU is offline
Sage Expert
 
Join Date: Jul 2004
Location: Germany / Hessen / RheinMain
Posts: 512
Send a message via Skype™ to DIBU
lol

the newer pc's, but the good old...not so bad...really not so bad.., but not the best
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 04:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.