SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV Studio

Notices

SageTV Studio Discussion related to the SageTV Studio application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to the Studio software application should be posted here.

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 08-31-2016, 06:45 PM
CollegeProject CollegeProject is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Aug 2016
Location: USA
Posts: 119
Issues with animations

So I am developing on a Surface Pro 3 (8gb ram version) and am unable to get SageTV animations to render correctly. I have checked my animation settings and they are all on. The animations just don't render (ie it just jumps to the completed render). Has anyone else tried a surface pro 3 for development of STv's and/or able to get animations to render successfully?
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Secret animations in v6.2 Opus4 SageTV Beta Test Software 83 01-03-2008 03:22 PM
Animations in 6.3.1 sainswor99 SageTV Beta Test Software 2 11-09-2007 08:08 AM
Am i the only one that want's to see animations in the ui? blackgold9 SageTV Beta Test Software 28 10-02-2005 08:09 AM
UI Animations Droid SageTV Customizations 7 10-17-2004 04:37 AM


All times are GMT -6. The time now is 09:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.