SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Hardware Support > Hardware Support

Notices

Hardware Support Discussions related to using various hardware setups with SageTV products. Anything relating to capture cards, remotes, infrared receivers/transmitters, system compatibility or other hardware related problems or suggestions should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-28-2009, 08:34 AM
Dean_H Dean_H is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 105
HD-PVR dead?

all of a sudden my HD-PVR has stopped responding. Sage (after a reboot of the computer) has now removed the tuner from it's devices. I've power cycled the PVR (left power off over night) and nothing. TVE does not see the box. Also, when I do power it on, after a minute or so windows say a USB device has failed (must be the PVR box). I've changed the connections to only use s-video and analog sound to see if that helps, nothing.

Before I call Hauppauge (this is already a replacement of a C2 model...this one is an E1) I'd like to get some ideas on other things to try.

I've also tried to uninstall the drivers and reinstall. The PVR 500 and 2250 install just fine, put the HD-PVR drivers say they can't install (most likely because they can't find a unit).....SHOOT!!!!
Reply With Quote
  #2  
Old 02-28-2009, 10:58 AM
matt91's Avatar
matt91 matt91 is offline
Sage Icon
 
Join Date: Feb 2005
Location: Washington, DC
Posts: 1,185
do you have another machine to try it on? Even just to see if windows can see it?
__________________
Server: Ubuntu 16.04 running Sage for Linux v9
Reply With Quote
  #3  
Old 03-01-2009, 07:49 AM
Dean_H Dean_H is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 105
yes, tried....same result.
Reply With Quote
  #4  
Old 03-01-2009, 09:55 AM
SHS's Avatar
SHS SHS is offline
Moderator
 
Join Date: Mar 2003
Location: Vinita, Oklahoma
Posts: 4,577
Then sound like it has gone south best get it RMA then.
Reply With Quote
  #5  
Old 03-02-2009, 11:06 AM
Dean_H Dean_H is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 105
Just got RMA number from Hauppauge....will try another one
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help...My HD PVR dead after only three days... phlucas Hardware Support 6 02-13-2009 01:40 AM
HD DVD dead? stanger89 The SageTV Community 83 04-08-2008 08:52 PM
Extender dead nkd SageTV Media Extender 16 12-29-2007 11:07 AM
Dead MVP? paulbeers SageTV Media Extender 1 01-15-2007 04:42 PM
PVR-250 tuner is .... dead? Stuntman Hardware Support 3 09-29-2004 12:53 PM


All times are GMT -6. The time now is 11:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.