SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV v7 Customizations > Gemstone for v7

Notices

Gemstone for v7 This forum is for discussing the user-created Gemstone custom interface for SageTV.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-30-2012, 03:16 PM
Skybolt's Avatar
Skybolt Skybolt is offline
Sage Icon
 
Join Date: Aug 2006
Location: Annapolis, MD
Posts: 1,027
Widgets will not show

I updated Diamond and using Gemstone.
When I turned on widgets they don't display?

Anyone else see this?
Reply With Quote
  #2  
Old 09-30-2012, 03:58 PM
jusjoken jusjoken is offline
Sage Icon
 
Join Date: Dec 2005
Location: Minneapolis MN
Posts: 2,195
What client type are you using? There were some issues reported with placeshifters where the widgets needed to be turned off the on the first time and another user who had to stop the service after doing that.. Try that and let us know.

k
Reply With Quote
  #3  
Old 09-30-2012, 06:45 PM
Skybolt's Avatar
Skybolt Skybolt is offline
Sage Icon
 
Join Date: Aug 2006
Location: Annapolis, MD
Posts: 1,027
Thanks, Restarting the service did the trick. I haven't had to restart Sage in months. I use extenders, HD300's.

The widgets dispalyed at first when I was setting them up and when I was done they disappeared.
Reply With Quote
  #4  
Old 09-30-2012, 09:07 PM
jusjoken jusjoken is offline
Sage Icon
 
Join Date: Dec 2005
Location: Minneapolis MN
Posts: 2,195
I plan to dig into this code and see why the difference but glad this work around worked for now until I can get to this issue.

k
Reply With Quote
  #5  
Old 10-01-2012, 10:55 AM
Skybolt's Avatar
Skybolt Skybolt is offline
Sage Icon
 
Join Date: Aug 2006
Location: Annapolis, MD
Posts: 1,027
Quote:
Originally Posted by jusjoken View Post
I plan to dig into this code and see why the difference but glad this work around worked for now until I can get to this issue.

k
No problem, Thanks for the hard work with this plug-in.
restarting a service is not an issue, I just wasn't thinking ...
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
problem with widgets gveres Gemstone for v7 12 12-13-2012 05:05 PM
Live Widgets Dargason Gemstone for v7 1 09-08-2012 09:55 AM
Bad idea to modify Widgets from with STV? tmiranda SageTV Studio 10 03-08-2011 06:57 AM
Multiple TextInput widgets rolandtroisch SageTV Studio 1 02-06-2006 09:59 AM
UI Widgets in loops DwarF SageTV Studio 6 01-24-2006 02:01 PM


All times are GMT -6. The time now is 05:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.