SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Linux

Notices

SageTV Linux Discussion related to the SageTV Media Center for Linux. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to the SageTV Linux should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-29-2020, 11:33 PM
Galaxysurfer Galaxysurfer is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jun 2009
Location: Calgary, AB CANADA
Posts: 306
Version tweaking request

Can we get the tuner channel scan amended so it searches range 2- 36 as per new standard rather than 2 - 69? Where I am in Canada they are already relocating channels down the band to accommodate the re-purposed frequencies to cellphone use etc. This would lower the time & stress factor when having to redo setups. I don't know when the newer standard arrives in USA. Maybe it is different there since they are adopting atsc 3.0?
Reply With Quote
  #2  
Old 07-30-2020, 08:44 AM
jpwegas jpwegas is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: May 2007
Posts: 436
Based on your post I created an issue on Github for your request so it can be tracked: https://github.com/google/sagetv/issues/441

--John
Reply With Quote
  #3  
Old 08-04-2020, 05:06 PM
Galaxysurfer Galaxysurfer is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jun 2009
Location: Calgary, AB CANADA
Posts: 306
ok thanx. Could it even be a toggle maybe to choose one or the other scan ranges required ?
Reply With Quote
  #4  
Old 08-04-2020, 05:56 PM
jpwegas jpwegas is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: May 2007
Posts: 436
I added a note in the github issue to consider making the upper limit configurable.

--John
Reply With Quote
  #5  
Old 08-04-2020, 06:07 PM
emveepee emveepee is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 354
Here in Ottawa the transition is still ongoing and some stations have an temporary extention, and overall the final year is 2021 so this is premature.

https://www.ic.gc.ca/eic/site/smt-gs...f11282.html#sA

Still a good optional range for those that can use it.

Martin
Reply With Quote
  #6  
Old 08-07-2020, 09:51 AM
ASegredo ASegredo is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 135
Looks like it tops out at 36 in the Chicago market.
Reply With Quote
  #7  
Old 08-08-2020, 12:51 PM
Galaxysurfer Galaxysurfer is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jun 2009
Location: Calgary, AB CANADA
Posts: 306
NP I'm in Calgary where all the stations have already made the move. I suggested a customizable range for that reason so those still needing the bigger range can still get it. For those of us not needing it, we can speed up our tuner setups.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
request: Native version for QNAP NAS? ToadMazter SageTV Software 0 10-10-2010 07:07 PM
Tweaking PQ bollockz SageTV Software 2 01-03-2009 07:32 AM
tweaking the preset VCD quality bmarko SageTV Software 0 03-15-2007 01:04 AM
Favorite by catogory needs tweaking? justme SageTV Beta Test Software 4 04-23-2004 10:59 PM
Hauppauge 250 and 350 Tweaking questions. mikejaner SageTV Beta Test Software 2 04-02-2004 02:02 PM


All times are GMT -6. The time now is 04:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.