SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Placeshifter

Notices

SageTV Placeshifter Discussion related to the SageTV Placeshifter application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to the SageTV Placeshifter software application should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-11-2007, 07:52 PM
flavius flavius is offline
Sage Icon
 
Join Date: May 2004
Location: New Hampshire
Posts: 1,257
Auto-connect to server

Can the mac placeshifter auto-connect to my server, sparing me that dreaded selection box?
Reply With Quote
  #2  
Old 04-12-2007, 05:24 AM
bcjenkins bcjenkins is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 3,761
yes, there has been at least one other thread on running placeshifter to connect directly to a server. When I get a moment, I'll see if I can search it out. It should not be platform specific.

B
Reply With Quote
  #3  
Old 04-12-2007, 06:46 AM
flavius flavius is offline
Sage Icon
 
Join Date: May 2004
Location: New Hampshire
Posts: 1,257
http://forums.sagetv.com/forums/show...r+connect+auto

Do you mean that one? Shouldn't there be a more elegant solution?
Reply With Quote
  #4  
Old 04-12-2007, 07:01 AM
brewston brewston is offline
Sage Expert
 
Join Date: Apr 2006
Location: Surrey
Posts: 719
Thats what I would have suggested. (it works, I use it - well, on Linux) you could probably make it more elegant by bundling it into a batch file with an icon etc but i'm not windows guru so can't tell you how sorry

Tim
__________________
Tecra M5, 2 x HD200, 2 x HD300
2 x PCTV 290e
Win 7, Sage 7.1.9, Phoenix 2 STV
Stephane's XMLTV Importer, Digiguide,
Reply With Quote
  #5  
Old 04-12-2007, 07:21 AM
bcjenkins bcjenkins is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 3,761
Put the following in an applescript and save it. You can launch from script.

B

Code:
do shell script "java -cp \"/Applications/SageTV Placeshifter.app/Contents/Resources/Java/MiniClient.jar\" sage.miniclient.MiniClient ip.address.of.server"
Reply With Quote
  #6  
Old 04-12-2007, 12:57 PM
brewston brewston is offline
Sage Expert
 
Join Date: Apr 2006
Location: Surrey
Posts: 719
oops - missed the fact that this was mac not windows
__________________
Tecra M5, 2 x HD200, 2 x HD300
2 x PCTV 290e
Win 7, Sage 7.1.9, Phoenix 2 STV
Stephane's XMLTV Importer, Digiguide,
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SageTV Announces Support for AMD LIVE!(TM) Home Cinema and Home Media Server Narflex Announcements 0 01-10-2007 09:09 AM
Using MVPs on network with more than 1 SageTV server? exclavieor SageTV Media Extender 5 11-13-2006 08:37 PM
New Wireless MVP won't connect to SageTV server. exclavieor SageTV Media Extender 0 07-19-2006 05:11 PM
can't connect to Sage server in service mode zz5 SageTV Software 4 11-02-2005 12:12 AM


All times are GMT -6. The time now is 03:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.