SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Software

Notices

SageTV Software Discussion related to the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to the SageTV software application should be posted here. (Check the descriptions of the other forums; all hardware related questions go in the Hardware Support forum, etc. And, post in the customizations forum instead if any customizations are active.)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-21-2018, 10:32 AM
phantomii phantomii is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Mar 2009
Location: North Carolina
Posts: 140
Chanels not tuning in but Visible in Soure Setup Preview

I have a SageTV setup with “Spectrum” as my service provider. My system is a Ubuntu Linux 14.04 box (not the Docker Image) with a Ceton eth6 and HDHR with Cable Cards as my tuners. This leaves me nine tuners. I use OpenDCT and am on the latest build of OpenDCT.

Watched some Live TV this morning and all was fine. About an hour ago I tried to watch Live TV and could not from any of the Android Clients I have nor could I watch from a PC client when pull up a channel from the program guide. I went into Source Setup and did a channel preview and all my channels were watchable. Returned to the Program guide and I could not watch them from there.... Time bar on the bottom seems to move forward but I get "No Signal" on any channel.

Don't understand how I can get my channels on the preview but not within normal watching mode. Any thoughts?
Reply With Quote
  #2  
Old 06-21-2018, 11:44 AM
wnjj wnjj is offline
Sage Expert
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 590
Sounds like live TV is picking a different tuner than the one you looked at for preview. Did you check the preview on all of the tuners in source setup? Log files should show the failed attempt.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Channel Setup- Possible Bug with Preview? beerandt SageTV Software 0 08-21-2011 10:03 AM
Problems with Preview in Channel Setup for OTA wayner SageTV Software 0 12-29-2009 03:42 PM
Setup Wizard cannot see video preview psenechal SageTV Linux 11 04-09-2007 03:18 AM
Source Setup PVR150 Setup 5 : Tuning Plugin MrD SageTV Linux 9 09-23-2006 10:52 AM
Can't see any chanels after setting up the chanels with regedit pnr SageTV Software 1 11-03-2004 03:41 AM


All times are GMT -6. The time now is 01:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.