SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV v7 Customizations

Notices

SageTV v7 Customizations This forums is for discussing and sharing user-created modifications for the SageTV version 7 application created by using the SageTV Studio or through the use of external plugins. Use this forum to discuss plugins for SageTV version 7 and newer.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-27-2011, 08:37 PM
JerryB JerryB is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 273
Possible HD300/PlayOn Audio Problem

I don't know if this is and HD300 problem or a playon plugin problem but I don't hear any audio when I attempt to play a video using the Playon plugin through my HD300. Unfortunately the Playon plugin is essential to creating the problem so there is no way of isolating the culprit. The one thing suggesting that the problem it is related to the HD300 is the fact that the exact same playon video plays fine, i.e. with audio, through my HD200 using the same version of SageTV and Playon plugin. However, given the differences between the HD200 and HD300, I know that doesn't totally eliminate something in the playon plugin as the source of the problem. Any help or suggestions regarding what I can do to identify the source of this problem and/or resolve it would be greatly appreciated. Thanks.

Update: The problem appears to have been isolated to the HD300. I uninstalled playon and then tried to stream some movie clips from channels.com and youtube with the exact same results, the video portion plays fine but there is no audio.

Last edited by JerryB; 03-28-2011 at 06:37 AM. Reason: New Information
Reply With Quote
  #2  
Old 04-05-2011, 10:08 AM
mgpaulus mgpaulus is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Mar 2011
Location: Colorado Springs, CO
Posts: 165
I was noticing the same thing over the weekend, and hadn't explored any further than to realize there wasn't any sound.
Reply With Quote
  #3  
Old 04-05-2011, 11:07 AM
JerryB JerryB is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 273
I don't know how it happened but something clearly got messed up in my HD300 properties file. After numerous failed attempts at isolating and resolving the problem, I deleted the HD300 properties file and allowed SageTV to rebuild it and the problem went away.
Reply With Quote
  #4  
Old 04-16-2011, 08:33 AM
kneebuster kneebuster is offline
New Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: Golden, CO
Posts: 2
Quote:
Originally Posted by JerryB View Post
I don't know how it happened but something clearly got messed up in my HD300 properties file. After numerous failed attempts at isolating and resolving the problem, I deleted the HD300 properties file and allowed SageTV to rebuild it and the problem went away.
I seem to be having the same problem but am having trouble locating the HD300 properties file. Where is it?
Reply With Quote
  #5  
Old 04-16-2011, 12:42 PM
JerryB JerryB is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 273
Quote:
Originally Posted by kneebuster View Post
I seem to be having the same problem but am having trouble locating the HD300 properties file. Where is it?
The file is in the clients subdirectory under SageTV. The name of the file is a number (I believe the serial number of your extender followed by ".properties".
Reply With Quote
  #6  
Old 04-17-2011, 12:59 AM
kneebuster kneebuster is offline
New Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: Golden, CO
Posts: 2
That did it. The file number was the MAC address. I unplugged the HD300 then I deleted both the properties file and backup from my server. Plugged the HD300 back in and now I have sound again in PlayOn. Thanks a million.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HD300 - No audio on xvids Bandit SageTV Media Extender 6 08-13-2012 07:30 PM
Audio sync problem with HD300 rdefino SageTV Media Extender 2 01-03-2011 02:36 PM
HD300 HD audio popping White94Cobra SageTV HD Theater - Media Player 5 12-23-2010 09:06 PM
PlayOn streaming recording, no audio castylx SageTV Software 1 12-23-2010 05:22 PM


All times are GMT -6. The time now is 08:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.