SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV Github Development

Notices

SageTV Github Development Discussion related to SageTV Open Source Development. Use this forum for development topics about the Open Source versions of SageTV, hosted on Github.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-08-2017, 11:43 AM
brandypuff brandypuff is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Mar 2008
Location: Berlin, MA
Posts: 339
V9 Plugins - Failed Resource download?

I'm testing out a new V9 install on win10. When i try to install a plugin, i get a Resource Download fail error. I can download the zip manually but not through the UI menu. Any idea what's happening? Is there another way to install plugins manually?
Attached Images
File Type: png 2017-01-08_12-28-15.png (260.6 KB, 88 views)
__________________
- James M -
Server: Asus P5B Deluxe, 8GB, Core2 E6600 @2.4GHz, Windows 10 X64 Pro
Storage Internal: (1) 250GB, (2) 2TB, (1) 4TB
Storage External: Sans Digital 4-Bay eSATA Port Multiplier RAID Enclosure with (4) 4TB Drives
Capture Devices: HDHomerunXTEND, HDHomerunPrime
Clients: (1) STX-HD100 HD Media Extender, (3) HD200 HD Theatre, (1) HD300
Reply With Quote
  #2  
Old 01-08-2017, 12:08 PM
jusjoken jusjoken is offline
Sage Icon
 
Join Date: Dec 2005
Location: Minneapolis MN
Posts: 2,169
what version of java are you running.
Reply With Quote
  #3  
Old 01-08-2017, 12:09 PM
jusjoken jusjoken is offline
Sage Icon
 
Join Date: Dec 2005
Location: Minneapolis MN
Posts: 2,169
likely just keep trying. sourceforge has not been very reliable lately.

we may need to move these too when time permits
Reply With Quote
  #4  
Old 01-08-2017, 01:54 PM
brandypuff brandypuff is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Mar 2008
Location: Berlin, MA
Posts: 339
:\Users\James>java -version
java version "1.8.0_111"
Java(TM) SE Runtime Environment (build 1.8.0_111-b14)
Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (build 25.111-b14, mixed mode)
__________________
- James M -
Server: Asus P5B Deluxe, 8GB, Core2 E6600 @2.4GHz, Windows 10 X64 Pro
Storage Internal: (1) 250GB, (2) 2TB, (1) 4TB
Storage External: Sans Digital 4-Bay eSATA Port Multiplier RAID Enclosure with (4) 4TB Drives
Capture Devices: HDHomerunXTEND, HDHomerunPrime
Clients: (1) STX-HD100 HD Media Extender, (3) HD200 HD Theatre, (1) HD300
Reply With Quote
  #5  
Old 01-08-2017, 03:02 PM
HokiePerogi HokiePerogi is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 187
I remember having a similar error. The plug repos changed at some point but my sage.properties didn't reflect the changes. Check you sage.properties to ensure the following:

Code:
sagetv_repos/v7/local=SageTVPlugins.xml
sagetv_repos/v7/md5=http\://download.sagetv.com/SageTVPlugins.md5.txt
sagetv_repos/v7/url=http\://download.sagetv.com/SageTVPlugins.xml
sagetv_repos/v9/local=SageTVPluginsV9.xml
sagetv_repos/v9/md5=https\://raw.githubusercontent.com/OpenSageTV/sagetv-plugin-repo/master/SageTVPluginsV9.md5
sagetv_repos/v9/url=https\://raw.githubusercontent.com/OpenSageTV/sagetv-plugin-repo/master/SageTVPluginsV9.xml
__________________
Server: AMD Phenom II X6 3.20 GHz ♠ 16 GB RAM (15.7 usable)
Capture: HDHomeRun PRIME ♠ Ceton InfiniTV 4 PCIe (Clear-QAM only)
Tuning: OpenDCT v0.5.20-RC2
Software: Windows 7 Ultimate 64-bit ♠ SageTV v9.0.12.504 ♠ Java 1.8.0_111
Clients: 4 x STX-HD300 ♠ 3 x STX-HD200 ♠ MacOS Placeshifter
Reply With Quote
  #6  
Old 07-07-2018, 07:34 AM
moothekow moothekow is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 88
Bump - I'm trying to get a new Client setup on a Win10 machine and hitting the same issue -- ever figure out the resolution. My sage.properties file is pointing to the right repo best i can tell (and I can update plugins from my HD300) -- but I can't install any plug-ins from the new machine. I've tried installing a couple different versions of Java -- didn't seem to make a difference.

Any suggestions?

also - mine is pointing to bintray.com ..

Edit: I'm running SageTV Client version 9.1.9.0

posting log file in next post. Also - no windows firewall turned on or anything like that. Pretty vanilla win10 setup past that..

Last edited by moothekow; 07-07-2018 at 09:17 AM.
Reply With Quote
  #7  
Old 07-07-2018, 09:14 AM
moothekow moothekow is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 88
Problem resolved by completely reinstalling all versions of java - and then re-installing the latest version.

Last edited by moothekow; 07-07-2018 at 09:41 AM.
Reply With Quote
  #8  
Old 07-17-2018, 08:51 PM
mistergq's Avatar
mistergq mistergq is offline
Sage Expert
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 740
Quote:
Originally Posted by moothekow View Post
Problem resolved by completely reinstalling all versions of java - and then re-installing the latest version.
Thank you for posting this. I shut down sage and made sure no sage was running. I used the Java updater and let it uninstall previous version. I then restarted sage and now the plugin repository download works!
__________________
Media Server: Win 7 Home (32 bit), GIGABYTE GA-EP43-UD3L LGA 775 Intel P43 ATX Intel Motherboard, Intel Core 2 Quad Q9505 Yorkfield 2.83GHz, 4 GB Ram, Geforce 9600 GT PCI-E, 1x HD PVR, HD homerun (2x for OTA, 1x for FIOS QAM), 1 x HD Homerun Prime with cablecard from FIOS.

Client: Windows 10 Pro

Media Extenders: HD-200 x 3, HD-200 x 2
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Which plugins should we include as core plugins, if we were to auto-install plugins? stuckless SageTV Github Development 35 07-08-2016 04:01 PM
Trying to install a few plugins but some of the dependencies are failing to download craigap SageTV v7 Customizations 5 07-17-2015 09:23 PM
can't download plugins - Server issues? toony SageTV Software 14 03-03-2014 05:51 PM
Jetty download failed, BMT won't install farscapesg1 Batch Metadata Tools 2 11-28-2011 09:50 AM
Automatic Metadata Failed (Code 10100) IMDB: Failed to parse providerDataUrl: mkanet Batch Metadata Tools 2 10-12-2010 03:22 PM


All times are GMT -6. The time now is 12:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.