SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV v7 Customizations
Forum Rules FAQs Community Downloads Today's Posts Search

Notices

SageTV v7 Customizations This forums is for discussing and sharing user-created modifications for the SageTV version 7 application created by using the SageTV Studio or through the use of external plugins. Use this forum to discuss plugins for SageTV version 7 and newer.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #481  
Old 11-07-2019, 04:31 PM
Malfunction Malfunction is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Sep 2004
Location: Willoughby, Ohio
Posts: 452
Quote:
Originally Posted by UgaData View Post
I think the password is only "frey".

Username: sage
Password: frey

Web Port: 8080 (http://<web page url>:8080
Worked like a charm, thanks!
__________________
ASRock B450M Pro4 AM4 MB, Ryzen 5 2600 3.4ghz, Crucial Ballistix Gaming 32GB (2 x 16GB) DDR4-3200, EVGA GT 1030SC, WD Black NVMe SSD 250GB, 1x WD120EFAX 12TB, 1x WD80EFAX 8TB, 1x WDBH2D0040HNC 4TB, USB-UIRT, Colossus 2, WinTV-DualHD USB, Windows 11 64bit
Reply With Quote
  #482  
Old 02-24-2021, 01:52 AM
VCRUser VCRUser is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 444
I had this in a previous install and am trying to get it into a new build. I installed Jetty - what else do I need to do? When I go to machinename:8080/sage/Home I get an error message.
__________________
Server: Windows 8.1 4gb RAM; 4TB SATA + others. Homebrew quad core AMD. Inputs: Haup. 980, 850 & 950Q on ATSC; Haup 1600 on ATSC & Comcast 2 DTAs with USBUIRT for NTSC. Haup 1800 on ATSC. HDHR Dual (ATSC). Sage 9.22 64 bit.
Reply With Quote
  #483  
Old 02-24-2021, 02:16 AM
Striker:WG Striker:WG is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 472
what is the error message?
Reply With Quote
  #484  
Old 02-24-2021, 04:20 AM
VCRUser VCRUser is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 444
Quote:
Originally Posted by Striker:WG View Post
what is the error message?
It was "not found." Turns out (as I discovered a couple hours ago) I'd installed the wrong plugin, and when I finally found the right one, it worked fine.
__________________
Server: Windows 8.1 4gb RAM; 4TB SATA + others. Homebrew quad core AMD. Inputs: Haup. 980, 850 & 950Q on ATSC; Haup 1600 on ATSC & Comcast 2 DTAs with USBUIRT for NTSC. Haup 1800 on ATSC. HDHR Dual (ATSC). Sage 9.22 64 bit.
Reply With Quote
  #485  
Old 02-24-2021, 09:39 AM
tvmaster2's Avatar
tvmaster2 tvmaster2 is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jun 2005
Location: tarana
Posts: 4,240
Quote:
Originally Posted by VCRUser View Post
It was "not found." Turns out (as I discovered a couple hours ago) I'd installed the wrong plugin, and when I finally found the right one, it worked fine.
Now Iím confused - which plug-in did you install first?
__________________
Sage 9 server = Gigabyte AMD quad-core - 4 gigs - integrated ATI HD4200 chipset - SSD boot, Hitachi Deskstar show drives. HD-PVR - Colossus - Win7 32 bit. HD200/300ís networked. HDHomerun tuner. "If you've given up on Weird Al, you've given up on life" - Homer Simpson
Reply With Quote
  #486  
Old 02-24-2021, 07:13 PM
VCRUser VCRUser is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 444
I'd installed the mobile web interface, which wasn't what I needed, and eventually found the full web interface plugin.
__________________
Server: Windows 8.1 4gb RAM; 4TB SATA + others. Homebrew quad core AMD. Inputs: Haup. 980, 850 & 950Q on ATSC; Haup 1600 on ATSC & Comcast 2 DTAs with USBUIRT for NTSC. Haup 1800 on ATSC. HDHR Dual (ATSC). Sage 9.22 64 bit.
Reply With Quote
  #487  
Old 02-17-2022, 05:12 PM
phelme's Avatar
phelme phelme is offline
Sage Icon
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 1,151
<wrong thread>

Last edited by phelme; 02-17-2022 at 05:14 PM. Reason: oops.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Plugin: SageTV Web Interface V2 for Jetty jreichen SageTV Customizations 256 02-09-2014 08:05 AM
Plugin: Mobile Web Interface 1.2 jreichen SageTV Customizations 281 06-17-2011 02:20 PM
Plugin: Sage Web Lite (SWL) Slugger SageTV Customizations 28 04-23-2009 01:32 PM
Web Plugin RSS feed question matt91 SageTV Customizations 1 07-28-2006 11:24 AM
error message with web server plugin edgley SageTV Customizations 3 01-15-2006 11:32 AM


All times are GMT -6. The time now is 11:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.