SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV v7 Customizations
Forum Rules FAQs Community Downloads Today's Posts Search

Notices

SageTV v7 Customizations This forums is for discussing and sharing user-created modifications for the SageTV version 7 application created by using the SageTV Studio or through the use of external plugins. Use this forum to discuss plugins for SageTV version 7 and newer.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-02-2013, 07:42 PM
Owen Brent Owen Brent is offline
Sage User
 
Join Date: Nov 2009
Location: Canada
Posts: 55
How do you watch netflix on Sagetv

I have been searching for days trying to figure out how to watch netflix on my sageTV. I am using the Gemstone UI. I read on here somewhere that it is possible but need a step by step procedure.

I have netflix working on windows media center.

I don't want to use playon. I tried that and didn't like the quality.
Reply With Quote
  #2  
Old 03-02-2013, 07:43 PM
stuckless's Avatar
stuckless stuckless is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2007
Location: London, Ontario, Canada
Posts: 9,713
Quote:
Originally Posted by Owen Brent View Post
I have been searching for days trying to figure out how to watch netflix on my sageTV. I am using the Gemstone UI. I read on here somewhere that it is possible but need a step by step procedure.

I have netflix working on windows media center.

I don't want to use playon. I tried that and didn't like the quality.
Can't be done (except for playon)
Reply With Quote
  #3  
Old 03-02-2013, 07:46 PM
Owen Brent Owen Brent is offline
Sage User
 
Join Date: Nov 2009
Location: Canada
Posts: 55
No wonder I have been searching for day.

Thanks.
Reply With Quote
  #4  
Old 03-02-2013, 09:49 PM
alfi33 alfi33 is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 311
Since WMC does Netflix pretty well, I use Eventghost to set one of the buttons on my remote to put Sage to sleep and launch this .bat file:
Code:
start windowsmediacenterapp:{e6f46126-f8a9-4a97-9159-b70b07890112}\{982ea9d3-915c-4713-a3c8-99a4688b7c59}?EntryPointParameters=
This will go straight to Netflix in WMC. I imagine you could make a menu item in Gemstone to do it too.
__________________
Server: SageTV v9 on unRAID Docker; i5-2400; 16GB RAM; 9TB storage array; SiliconDust HDHR3
Client: Windows10; Intel Core2Duo; 4GB RAM; NVIDIA GeForce GT 1030
Client: NVIDIA ShieldTV
Client: Fire TV Stick 4K
Reply With Quote
  #5  
Old 03-03-2013, 03:00 PM
wayner wayner is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jan 2008
Location: Toronto, ON
Posts: 7,491
But that will only work on PC clients, not on extenders.
__________________
New Server - Sage9 on unRAID 2xHD-PVR, HDHR for OTA
Old Server - Sage7 on Win7Pro-i660CPU with 4.6TB, HD-PVR, HDHR OTA, HVR-1850 OTA
Clients - 2xHD-300, 8xHD-200 Extenders, Client+2xPlaceshifter and a WHS which acts as a backup Sage server
Reply With Quote
  #6  
Old 03-03-2013, 05:24 PM
tvmaster2's Avatar
tvmaster2 tvmaster2 is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jun 2005
Location: tarana
Posts: 4,240
Has Netflix finally arrived in the year 2013, aka do they now include 5.1 audio streams, or is that still only possible if you're watching via a Sony Playstation?
__________________
Sage 9 server = Gigabyte AMD quad-core - 4 gigs - integrated ATI HD4200 chipset - SSD boot, Hitachi Deskstar show drives. HD-PVR - Colossus - Win7 32 bit. HD200/300ís networked. HDHomerun tuner. "If you've given up on Weird Al, you've given up on life" - Homer Simpson
Reply With Quote
  #7  
Old 03-03-2013, 05:47 PM
alfi33 alfi33 is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 311
Yep. I assumed that's what the OP was using since he said he has Netflix working with Windows Media Center.

I've never really understood why it was so important to have Netflix in Sage since there are so many other ways to get it. It's in so many TVs, Bluray players, cheap Rokus, etc these days. (I've got at least three different ways I can do Netflix.) Any halfway decent universal remote should be able to switch sources fairly seamlessly.
__________________
Server: SageTV v9 on unRAID Docker; i5-2400; 16GB RAM; 9TB storage array; SiliconDust HDHR3
Client: Windows10; Intel Core2Duo; 4GB RAM; NVIDIA GeForce GT 1030
Client: NVIDIA ShieldTV
Client: Fire TV Stick 4K
Reply With Quote
  #8  
Old 03-03-2013, 07:50 PM
malbec malbec is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 331
It may require new hardware, but you might try this.
Reply With Quote
  #9  
Old 03-03-2013, 09:38 PM
wayner wayner is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jan 2008
Location: Toronto, ON
Posts: 7,491
Quote:
Originally Posted by alfi33 View Post
I've never really understood why it was so important to have Netflix in Sage since there are so many other ways to get it. It's in so many TVs, Bluray players, cheap Rokus, etc these days. (I've got at least three different ways I can do Netflix.)
I have three ways to get Netflix on my HT room but I have 8 TVs in the house that all of Sage extenders connected to them. Other than the main TV I don't have any way to get Netflix since these TVs are older and/or are lower end so they don't have internet functionality and the only source at these TVs are cable boxes and Sage extenders. I never bothered buying BluRays for all of my TVs since I prefer using Sage for all of that type of content, who wants to deal with discs these days.
__________________
New Server - Sage9 on unRAID 2xHD-PVR, HDHR for OTA
Old Server - Sage7 on Win7Pro-i660CPU with 4.6TB, HD-PVR, HDHR OTA, HVR-1850 OTA
Clients - 2xHD-300, 8xHD-200 Extenders, Client+2xPlaceshifter and a WHS which acts as a backup Sage server
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HuluPlus+Netflix = Kids don't watch SageTV IVB General Discussion 73 10-30-2012 08:03 PM
How I got Netflix Watch Now on my HD Extender. snapdaddy SageMC Custom Interface 72 12-29-2008 08:49 AM
Netflix Watch-it-now on Standard STV? Fuzzy SageTV Customizations 2 07-23-2008 05:35 PM
Watch it now on Netflix SageGk SageTV Customizations 3 04-09-2008 07:47 AM
SageTV + Netflix Watch Now Possible? Brent General Discussion 37 02-08-2008 07:54 PM


All times are GMT -6. The time now is 07:00 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.