SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV v7 Customizations > Phoenix
Forum Rules FAQs Community Downloads Today's Posts Search

Notices

Phoenix This forum is for discussing the user-created Phoenix custom interface for SageTV.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-19-2013, 06:58 AM
wubdich's Avatar
wubdich wubdich is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Sep 2009
Location: Germany
Posts: 235
currently recorded movies are shown by EpisodeName instead of title

In P2 currently recorded movies are shown by EpisodeName instead of title - see attaches example:
- Raw Metadata Title: RAY (red circle in screenshoot)
- Raw Metadata EpisodeName: Spielfilm USA 2004 (green circle in screenshoot)
Attached Images
File Type: png P2-CurrentlyRecording.PNG (628.0 KB, 263 views)
File Type: png Std-CurrentlyRecording.PNG (562.3 KB, 237 views)

Last edited by wubdich; 07-20-2013 at 07:24 AM. Reason: extended information
Reply With Quote
  #2  
Old 08-01-2013, 08:14 AM
rtengvad rtengvad is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jul 2005
Location: Copenhagen, Denmark
Posts: 425
I believe I have the same issue. I reported it some time ago in this thread:

http://forums.sagetv.com/forums/show...70&postcount=1

I have this open issue reported as well:

https://code.google.com/p/sagephoeni.../detail?id=127

Rasmus
__________________
Server: Win7 SageTV v7.1.9 GA-MA785GM-US2H Athlon 64 X2 BE-2350 2 Gb RAM 4x 1Tb WD RE-2 GP in RAID5, Adaptec 5405 Raid controller 2x firewire DVB-C FloppyDTV C/CI, 1x TechnoTrend CT-3650 CI via the LM Smart DVB Recorder plug-in.

Clients: HD300 to a Samsung PS50C7705 (PN50C8000) via a DVDO Edge HD200 Placeshifter

Remote: Universal Remote Control MX-980
Reply With Quote
  #3  
Old 08-23-2013, 02:49 PM
wubdich's Avatar
wubdich wubdich is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Sep 2009
Location: Germany
Posts: 235
Deleting field "EpisodeName" via "BMT - Batch Update" is a work around. "EpisodeName" is rebuild from "Title" after this.

Best option in my point of view would be to use metadata filed "title" to display movies on phoenix, not metadata filed "EpisodeName" as suggested in this posting.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
TV + Recorded Movies mdnttoker Gemstone for v7 8 12-26-2012 11:27 PM
"New" movies always shown on main screen matt91 Sage My Movies 4 11-30-2010 07:03 PM
Need help with Recorded Movies darcilicious Batch Metadata Tools 9 11-04-2010 07:59 PM
No analog audio from recorded movies or tv shows rnadeau SageTV Beta Test Software 0 10-01-2010 07:45 PM
Hauppage NTSC no captions (shown or recorded) robertwong20849 Hardware Support 2 04-20-2010 02:54 PM


All times are GMT -6. The time now is 01:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.