SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Information & Announcements > SageTV Downloads & Instructions
Forum Rules FAQs Community Downloads Today's Posts Search

Notices

SageTV Downloads & Instructions This forum is for discussions containing Downloads and Instructions related to the Open Source version of SageTV. Please do not post questions in this forum.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-08-2019, 11:14 AM
bigbill's Avatar
bigbill bigbill is offline
Sage Expert
 
Join Date: Dec 2006
Location: San Diego, California
Posts: 510
HDHR 32 bit installer?

Any idea how to install the 32 bit version of hdhomerun? There is only one file on their website and it installed in the 64 bit folder. I am testing Sage64 and couldn't get it to find the channels. Re-read the 64 bit thread again and noticed I need to install the 32 bit version of the hdhr software and set it up to get sage64 to see the channels so I can record OTA. -Bill
__________________
Home DVR: SageTV v9.2.6(64)
i7-6700 3.4ghz, 8GB RAM, Win10 Pro, 1@ SSD +1@6TB WD Blue, 1 Quad HDHR, ( OTA Winegard HD8200U, CM4221HD), 1@ STP-HD200, 1@ Nvidia Shield , 1 @ Nvidia Shield new round version, 70" & 55" Sony's
RV DVR: 2@SageTV v9.2.6, NUC8i5BEK 16GB, SS980Pro NVMe, 5TB Passport, 1@olderNUC, 2 Dual HDHR, , Winegard BatWing, 40", 32", 28" Sony's, Max Transit
Reply With Quote
  #2  
Old 12-08-2019, 11:28 AM
wnjj wnjj is online now
Sage Icon
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 1,514
Quote:
Originally Posted by bigbill View Post
Any idea how to install the 32 bit version of hdhomerun? There is only one file on their website and it installed in the 64 bit folder. I am testing Sage64 and couldn't get it to find the channels. Re-read the 64 bit thread again and noticed I need to install the 32 bit version of the hdhr software and set it up to get sage64 to see the channels so I can record OTA. -Bill
You need to install the 32-bit version of SageTV since thatís installs the registry keys that HDHR is looking for. After getting the HDHR set up, you can uninstall 32-bit SageTV. If you leave it thereís really no harm.
Reply With Quote
  #3  
Old 12-08-2019, 11:49 AM
bigbill's Avatar
bigbill bigbill is offline
Sage Expert
 
Join Date: Dec 2006
Location: San Diego, California
Posts: 510
Oh Crap, 32 bit of Sagetv... Yikes. I will try that.
__________________
Home DVR: SageTV v9.2.6(64)
i7-6700 3.4ghz, 8GB RAM, Win10 Pro, 1@ SSD +1@6TB WD Blue, 1 Quad HDHR, ( OTA Winegard HD8200U, CM4221HD), 1@ STP-HD200, 1@ Nvidia Shield , 1 @ Nvidia Shield new round version, 70" & 55" Sony's
RV DVR: 2@SageTV v9.2.6, NUC8i5BEK 16GB, SS980Pro NVMe, 5TB Passport, 1@olderNUC, 2 Dual HDHR, , Winegard BatWing, 40", 32", 28" Sony's, Max Transit

Last edited by bigbill; 12-08-2019 at 02:05 PM.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Windows Installer jusjoken SageTV Downloads & Instructions 606 02-25-2022 02:33 PM
INSTALLER: SageMC Jason SageMC Custom Interface 30 12-21-2006 08:23 PM
Installer Suggestions edmc SageTV Software 1 04-02-2003 11:19 AM


All times are GMT -6. The time now is 11:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.