SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > General Discussion > General Discussion
Forum Rules FAQs Community Downloads Today's Posts Search

Notices

General Discussion General discussion about SageTV and related companies, products, and technologies.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-15-2016, 06:09 PM
tvmaster2's Avatar
tvmaster2 tvmaster2 is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jun 2005
Location: tarana
Posts: 4,240
PlexMedia Server and Sage Scanner

Is anyone here that has Plex Media Server installed also using the SageTV / TV-Movie Scanner as well? I installed it initially as it seemed to help with correct metadata I believe.

However, I just checked my Plex Media Server\Logs dir, and there's a log titled "sageplex_scanner.log" which has ballooned to over 15gb's!!!

Any idea if that can just be deleted? 15gb's is 15% of my SSD boot drive.

The Plex scanner logs seem to be taking up much less.
__________________
Sage 9 server = Gigabyte AMD quad-core - 4 gigs - integrated ATI HD4200 chipset - SSD boot, Hitachi Deskstar show drives. HD-PVR - Colossus - Win7 32 bit. HD200/300ís networked. HDHomerun tuner. "If you've given up on Weird Al, you've given up on life" - Homer Simpson

Last edited by tvmaster2; 06-15-2016 at 06:18 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 06-16-2016, 08:55 AM
Taddeusz Taddeusz is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Nov 2004
Location: Yukon, OK
Posts: 3,919
I don't have such problems with it. Have you looked at the logs to try and determine why they are so large?
__________________
Server: i5 8400, ASUS Prime H370M-Plus/CSM, 16GB RAM, 15TB drive array + 500GB cache, 2 HDHR's, SageTV 9, unRAID 6.6.3
Client 1: HD300 (latest FW), HDMI to an Insignia 65" 1080p LCD and optical SPDIF to a Sony Receiver
Client 2: HD200 (latest FW), HDMI to an Insignia NS-LCD42HD-09 1080p LCD
Reply With Quote
  #3  
Old 06-16-2016, 09:01 AM
tvmaster2's Avatar
tvmaster2 tvmaster2 is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jun 2005
Location: tarana
Posts: 4,240
Quote:
Originally Posted by Taddeusz View Post
I don't have such problems with it. Have you looked at the logs to try and determine why they are so large?
lol - the 15gb text file had trouble loading. surprise surprise. How big is your sageplex_scanner.log file?
__________________
Sage 9 server = Gigabyte AMD quad-core - 4 gigs - integrated ATI HD4200 chipset - SSD boot, Hitachi Deskstar show drives. HD-PVR - Colossus - Win7 32 bit. HD200/300ís networked. HDHomerun tuner. "If you've given up on Weird Al, you've given up on life" - Homer Simpson
Reply With Quote
  #4  
Old 06-16-2016, 09:06 AM
Taddeusz Taddeusz is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Nov 2004
Location: Yukon, OK
Posts: 3,919
Quote:
Originally Posted by tvmaster2 View Post
lol - the 15gb text file had trouble loading. surprise surprise. How big is your sageplex_scanner.log file?
It was zero when I initially looked at it. Now it's about 1MB. Each of the five numbered old backups are about 5MB each.
__________________
Server: i5 8400, ASUS Prime H370M-Plus/CSM, 16GB RAM, 15TB drive array + 500GB cache, 2 HDHR's, SageTV 9, unRAID 6.6.3
Client 1: HD300 (latest FW), HDMI to an Insignia 65" 1080p LCD and optical SPDIF to a Sony Receiver
Client 2: HD200 (latest FW), HDMI to an Insignia NS-LCD42HD-09 1080p LCD
Reply With Quote
  #5  
Old 06-16-2016, 09:07 AM
Taddeusz Taddeusz is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Nov 2004
Location: Yukon, OK
Posts: 3,919
Quote:
Originally Posted by tvmaster2 View Post
lol - the 15gb text file had trouble loading. surprise surprise. How big is your sageplex_scanner.log file?
Had you tried a different text editor like Notepad++ or Sublime Text? Notepad itself doesn't like overly large files.
__________________
Server: i5 8400, ASUS Prime H370M-Plus/CSM, 16GB RAM, 15TB drive array + 500GB cache, 2 HDHR's, SageTV 9, unRAID 6.6.3
Client 1: HD300 (latest FW), HDMI to an Insignia 65" 1080p LCD and optical SPDIF to a Sony Receiver
Client 2: HD200 (latest FW), HDMI to an Insignia NS-LCD42HD-09 1080p LCD
Reply With Quote
  #6  
Old 06-17-2016, 12:28 AM
tvmaster2's Avatar
tvmaster2 tvmaster2 is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jun 2005
Location: tarana
Posts: 4,240
Quote:
Originally Posted by Taddeusz View Post
Had you tried a different text editor like Notepad++ or Sublime Text? Notepad itself doesn't like overly large files.
I'll try one of those. After copying to a different drive, I deleted the offending log file. Plex seems to be running ok without it.
__________________
Sage 9 server = Gigabyte AMD quad-core - 4 gigs - integrated ATI HD4200 chipset - SSD boot, Hitachi Deskstar show drives. HD-PVR - Colossus - Win7 32 bit. HD200/300ís networked. HDHomerun tuner. "If you've given up on Weird Al, you've given up on life" - Homer Simpson
Reply With Quote
  #7  
Old 06-17-2016, 08:20 AM
Fuzzy's Avatar
Fuzzy Fuzzy is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Location: Jurupa Valley, CA
Posts: 9,957
Quote:
Originally Posted by tvmaster2 View Post
I'll try one of those. After copying to a different drive, I deleted the offending log file. Plex seems to be running ok without it.
Is the new one growing quickly? try looking at it for an issue.
__________________
Buy Fuzzy a beer! (Fuzzy likes beer)

unRAID Server: i7-6700, 32GB RAM, Dual 128GB SSD cache and 13TB pool, with SageTVv9, openDCT, Logitech Media Server and Plex Media Server each in Dockers.
Sources: HRHR Prime with Charter CableCard. HDHR-US for OTA.
Primary Client: HD-300 through XBoxOne in Living Room, Samsung HLT-6189S
Other Clients: Mi Box in Master Bedroom, HD-200 in kids room
Reply With Quote
  #8  
Old 06-27-2016, 09:29 AM
tvmaster2's Avatar
tvmaster2 tvmaster2 is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jun 2005
Location: tarana
Posts: 4,240
Quote:
Originally Posted by Fuzzy View Post
Is the new one growing quickly? try looking at it for an issue.
yes, it's growing as well - up over 500mb since last entry.
__________________
Sage 9 server = Gigabyte AMD quad-core - 4 gigs - integrated ATI HD4200 chipset - SSD boot, Hitachi Deskstar show drives. HD-PVR - Colossus - Win7 32 bit. HD200/300ís networked. HDHomerun tuner. "If you've given up on Weird Al, you've given up on life" - Homer Simpson
Reply With Quote
  #9  
Old 06-27-2016, 05:30 PM
Fuzzy's Avatar
Fuzzy Fuzzy is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Location: Jurupa Valley, CA
Posts: 9,957
Quote:
Originally Posted by tvmaster2 View Post
yes, it's growing as well - up over 500mb since last entry.
So what is it being filled up with?
__________________
Buy Fuzzy a beer! (Fuzzy likes beer)

unRAID Server: i7-6700, 32GB RAM, Dual 128GB SSD cache and 13TB pool, with SageTVv9, openDCT, Logitech Media Server and Plex Media Server each in Dockers.
Sources: HRHR Prime with Charter CableCard. HDHR-US for OTA.
Primary Client: HD-300 through XBoxOne in Living Room, Samsung HLT-6189S
Other Clients: Mi Box in Master Bedroom, HD-200 in kids room
Reply With Quote
  #10  
Old 06-27-2016, 11:05 PM
tvmaster2's Avatar
tvmaster2 tvmaster2 is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jun 2005
Location: tarana
Posts: 4,240
Quote:
Originally Posted by Fuzzy View Post
So what is it being filled up with?
I'll try and figure that out and report back.
__________________
Sage 9 server = Gigabyte AMD quad-core - 4 gigs - integrated ATI HD4200 chipset - SSD boot, Hitachi Deskstar show drives. HD-PVR - Colossus - Win7 32 bit. HD200/300ís networked. HDHomerun tuner. "If you've given up on Weird Al, you've given up on life" - Homer Simpson
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Plex Scanner and BMT Agent for SageTV PiX64 SageTV v7 Customizations 1412 11-11-2022 12:35 AM
Plex Scanner - incorrect metadata populated from Sage? al_uk SageTV v7 Customizations 4 12-11-2015 06:28 PM
Sage server and Playon server on same machine srothwell SageTV Software 4 07-27-2009 01:24 PM
Sage TV for Windows Home Server Software, HPMediaSmart Server, and HD homerun tuners c309 SageTV Software 15 08-17-2008 06:03 AM
Sage Web Server and existing web server compatibilty? Brent94Z SageTV Customizations 6 01-18-2005 11:29 AM


All times are GMT -6. The time now is 02:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.