SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Media Extender
Forum Rules FAQs Community Downloads Today's Posts Search

Notices

SageTV Media Extender Discussion related to any SageTV Media Extender used directly by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to a SageTV supported media extender should be posted here. Use the SageTV HD Theater - Media Player forum for issues related to using an HD Theater while not connected to a SageTV server.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-30-2006, 10:49 PM
Gaurav's Avatar
Gaurav Gaurav is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Jul 2004
Location: Sugar Land, TX
Posts: 205
MVP intermittent crash on power ON

searched but couldnt find anything so here it is -

i have three MVPs (old Rev1) and old three intermittently crash when powering on with the remote. The TV makes a screeching noise and the screen goes black.

It happens maybe once in twenty times and is always fixed by a hard reboot of the MVP (pull and push the power plug).

Anyone else seeing this ? Is this a known issue ?
Reply With Quote
  #2  
Old 10-01-2006, 03:44 AM
rtengvad rtengvad is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jul 2005
Location: Copenhagen, Denmark
Posts: 425
The problem is discussed in this thread.

http://forums.sagetv.com/forums/showthread.php?t=18060

No solution yet I'm afraid. Sage is working on the problem, so let's hope we see a fix soon. I've had the problem for many months now.

rtengvad
__________________
Server: Win7 SageTV v7.1.9 GA-MA785GM-US2H Athlon 64 X2 BE-2350 2 Gb RAM 4x 1Tb WD RE-2 GP in RAID5, Adaptec 5405 Raid controller 2x firewire DVB-C FloppyDTV C/CI, 1x TechnoTrend CT-3650 CI via the LM Smart DVB Recorder plug-in.

Clients: HD300 to a Samsung PS50C7705 (PN50C8000) via a DVDO Edge HD200 Placeshifter

Remote: Universal Remote Control MX-980
Reply With Quote
  #3  
Old 10-01-2006, 08:01 AM
Gaurav's Avatar
Gaurav Gaurav is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Jul 2004
Location: Sugar Land, TX
Posts: 205
hmm.. another reason to look forward to v5.1
Reply With Quote
  #4  
Old 10-19-2006, 10:10 AM
mdnttoker mdnttoker is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 446
Blank screen on bootup

I just started experiencing this on 5.04...but only once I downgraded from Java 1.6 to 1.4 (which fixed some stuttering problems).

Has anybody seen if Sage 6 fixes this problem?

-Dan
Reply With Quote
  #5  
Old 10-19-2006, 12:39 PM
Gaurav's Avatar
Gaurav Gaurav is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Jul 2004
Location: Sugar Land, TX
Posts: 205
Quote:
Originally Posted by mdnttoker
Has anybody seen if Sage 6 fixes this problem?
I haven't upgraded yet. Waiting for others to report their experiences with this and other bugs before i cough up the extra dough.

Is there a log of the bugs addressed in each beta release ?
Reply With Quote
  #6  
Old 10-19-2006, 12:46 PM
jvl711's Avatar
jvl711 jvl711 is offline
Sage Fanatic
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 825
I do not think that I have seen this problem with version 6 yet. I think the MVP is a little bit more responsive in version 6 too.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 12:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.